O vară splash

Ce ar fi vara fără bălăceală, fără soare, fără bronz și fără distracție? Simplu! Nu ar fi vară! Ar putea fi primavară sau toamnă sau poate un week-end prelungit.

Nouă, la Danubius Health Spa Resort Sovata, ne plac verile splash. Zilele lungi și leneșe pe care să le putem petrece tolăniți pe malul Lacului Ursu. Așa că am pus la punct o ofertă de nerefuzat pentru vara aceasta. ”O vară splash”. Cum sună ea? Tarife începând cu 240 de lei/ noapte. Plus o reducere de 20%. Condiția? Rezervă cel puțin 4 nopți de cazare și achită un avans de 30%. Tot ce ai nevoie? Costumul de baie, crema de soare și ochelarii de soare. Restul e în grija noastră.


Vara splash a început la Sovata și ține până la final de august.

De Rusalii, poți profita de această ofertă cu prețuri flexibile. E musai să profiți de ea, pentru că atunci, te vei bucura și de deschiderea ștrandului natural de pe Lacul Aluniș, fratele mai mic al Lacului Ursu. Particularitatea acestuia o reprezintă nămolul argilos, cu proprietăți benefice în tratarea și prevenția unor afecțiuni precum cele locomotorii, artroze, spondiloze, neurologice sau ginecologice.


Adu-ți copiii la Sovata! De Rusalii, ei se vor putea bucura de jocuri, concursuri și ateliere de creație.
La Sovata e rost și de distracție, dar și de sănătate.

Tu ce faci în vara asta? Te așteptăm la Danubius Health Spa Resort Sovata.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod