Noul MP4 Plyer Philips GoGear Muse

Vrei să te bucuri de muzica şi clipurile preferate oriunde te-ai duce? Vrei să auzi fiecare notă a melodiei, aşa cum a creat-o artistul, fără distorsiuni?

Vrei să te bucuri de muzica şi clipurile preferate oriunde te-ai duce? Vrei să auzi fiecare notă a melodiei, aşa cum a creat-o artistul, fără distorsiuni?


Playerele audio-video portabile Philips GoGear îţi oferă o experienţă audio captivantă. Din obsesie pentru sunet, Philips a dotat MP3 şi MP4 playerele sale cu cele mai bune tehnologii de sunet, oferindu-ţi combinaţia potrivită de caracteristici, fiabilitate şi preţ.  Fiecare produs Philips este proiectat în jurul nevoilor consumatorilor, uşor de folosit şi dotat cu cele mai avansate tehnologii.

Playerele Philips GoGear îţi oferă calitate audio superbă, îţi completează viaţa şi sunt uşor de folosit. 
 
Noile playere Philips GoGear Ariaz şi Muse sunt dotate cu tehnologie SafeSound, care analizează audiţiile tale şi te informează atunci când nivelurile de volum şi expunerea la sunet îţi pot afecta auzul pe termen lung. Odată prevenit, tot ce ai de făcut este să apeşi butonul „Safe level", iar volumul va fi ajustat în mod automat către un nivel sigur de decibeli.
Vei fi în siguranţă şi vei beneficia, în continuare, de un sunet de o fidelitate ireproşabilă. Mai mult, SafeSound îţi oferă rapoarte zilnice şi săptămânale ale expunerii la sunet, pentru a avea mai multă grijă de sănătatea ta.
 
Pentru adevăraţii melomani, Philips lansează în România a treia generaţie de MP4 playere GoGear Muse, care au primit premiul CES Innovations 2011 pentru o experienţă audio senzaţională în mişcare, o adevărată performanţă a sunetului şi o interfaţă intuitivă remarcabilă.
Are un ecran 16:9 de 3,2˝ care oferă o calitate video excepţională. Acest display îţi oferă o vizionare la rezoluţie înaltă, imagini vii şi de calitate. Redă sunetul pur, cu toate detaliile sonore, exact aşa cum a intenţionat artistul. Este dotat cu tehnologie SafeSound pentru o experienţă muzicală maximă, fără efecte nedorite asupra auzului. Oferă sunet surround pentru filme, pentru o senzaţie de imersiune în acţiune. Are slot pentru carduri MicroSD pentru extinderea memoriei. Permite personalizarea sunetului pentru melodiile preferate.
Are funcţie LikeMusic pentru liste de redare, radio FM cu 20 de posturi presetate şi căşti cu tehnologie de izolare sonoră pentru reducerea zgomotului ambiental. Este disponibil în variante de 8 şi 16 GB capacitate de stocare.

Preţuri: MP4 Player Philips GoGear Muse (SA3MUS08S/02), 8 GB – 469 lei si MP4 Player Philips GoGear Muse (SA3MUS16S/02), 16 GB – 599 lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod