Noul mop robot Braava Jet 240

Mopul robot iRobot Braava jet™ 240 este proiectat să mature si să șteargă suprafețele, sa îndepărteaze murdăria și petele din spațiile mici cum sunt bucătăriile băile etc.  Braava Jet curăță murdăria de zi cu zi și oferă pardoseli curate și împrospătate în fiecare zi, în camere de până la 25 mp(1). Braava Jet combină design-ul compact, un cap de curățare cu vibrații, pulverizator cu jet de apă și lavete speciale pentru ridicarea murdăriei și ștergerea petelor, chiar și în locurile greu accesibile, cum ar fi sub dulapuri de bucătărie și în jurul vasului de toaletă.

Braava Jet funcționează cu noi lavete de curățare pentru a aborda o serie de moduri de curățare, de la mopul umed și ușor umed la simplul măturat.
Lavetele pentru folosirea conțin un agent de curățare care se activează la contactul cu apa. Braava Jet este simplu de utilizat: pur și simplu atașați laveta de curățare dorită și apăsați butonul "CLEAN". Robotul va determina automat modul de curățare bazat pe laveta aleasă, și anume: laveta de unică folosință pentru curățare umedă – curățare prin trecere triplă potrivită pentru murdarie și pete pe podele dure ca cele din lemn masiv (parchet dur), gresie sau piatră; laveta de unică folosință pentru curățare ușor umedă – curățare printr-osingură trecere pentru praf si murdărie de parchet, gresie sau piatră; laveta de unică folosință pentru curățare prin măturare – curățare prin trecere liniară pentru a aduna praful, murdăria și chiar părul animalelor de pe toate suprafețele dure.

Braava curăță prin mișcări predefinitecu și cu dexteritate în jurul obstacolelor din calea sa și curăță de-a lungul mobilierului sau pereților.
Pulverizatorul si capul de curatare cu vibrații ajută la îndepărtarea eficientă a murdăriei și petelor (3) în timp ce lavetele adună și rețin resturile. Atunci când robotul a terminat curățarea, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la atingerea lavetelor murdare. Pur și simplu plasați robotul deasupra coșului de gunoi și apăsați butonul de "scoatere" pentru a arunca laveta în coșul de gunoi. Pentru a bloca accesul obotului în anumite zone, cum ar fi o cameră învecinată, fără ușă sau o zonă acoperită cu covor, utilizatorii pot creea o barieră invizibilă prin Modul Perete Virtual.

Exista dispinibila si aplicția iRobot HOME pentru a obține maximum de la mopuul robot. Disponibilă pentru sisteme de operare Android și iOS, aplicatia iRobot HOME permite utilizatorilor să acceseze butonul CLEAN pentru a porni sau opri Braava Jet, pentru a utiliza Spot Clean pentru o curățare locală mai rapidă și mai profundă, pentru  a obține actualizări de software și pentru a avea acces direct la servicii pentru clienți.  Braava jet vine echipat cu un acumulator litiu-ion, un încărcător pentru baterie, și câte două lavete din fiecare tip de curățare (mopul umed, ușor umed și măturat uscat).
Laveta pentru curățare reutilizabilă, este disponibilă pentru cumpărare separat (4).  Mopul robot Braava Jet 240 este disponibil pentru cumpărare în Romania începând cu data de  29.09.2016 , online pe site-ul www.irobot.ro și în magazinele partenere. Toate accesoriile pentru Braava Jet pot fi de asemenea cumpărate de pe site-ul distribuitorului sau din magazinele partenere.

1- În modul uscat/ușor umed. Testat într-o cameră cu 25% din podea ocupată de obiecte, mobilă și covoare; 2-Testat în modul umed pe pete de cafea sau suc; 3 -Pulverizatorul și Capul de curățare cu vibrații folosite numai în modurile umed și ușor umed; 4 -Lavetele de curățare Braava jet™ reutilizabile  îndepărtează murdăria și petele folosind doar apă.  Nu conțin detergent.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod