Noua maşină de spălat Miele

Miele, compania cu numărul unu la nivel mondial în domeniul producţiei de echipamente electrocasnice premium, introduce pe piaţa românească cele mai recente inovaţii tehnologice destinate îngrijirii hainelor, prin intermediul noii game de maşini de spălat W 1909 WPS LiquidWash, dotate cu un sistem automat de dozare a detergentului lichid.
Miele, compania cu numărul unu la nivel mondial în domeniul producţiei de echipamente electrocasnice premium, introduce pe piaţa românească cele mai recente inovaţii tehnologice destinate îngrijirii hainelor, prin intermediul noii game de maşini de spălat  W 1909 WPS LiquidWash, dotate cu un sistem automat de dozare a detergentului lichid.

Sistemul LiquidWash este prevăzut cu un singur recipient pentru detergent, fapt ce determină o mai mare uşurinţă a folosirii. Alte două avantaje prin care se evidenţiază W 1909 WPS Liquid Wash sunt măsurarea şi utilizarea cantităţii optime de detergent, aducând o economie de 30% din cantitatea folosită.
Astfel, chiar dacă este adaugată o cantitate mai mare de detergent, sistemul asigură folosirea cantităţii necesare pentru protejarea hainelor. Cantitatea de detergent este stabilită în mod inteligent, luând în considerare duritatea apei, gradul de murdărie a hainelor şi cantitatea de rufe din maşina de spălat.

Producătorul german, inventatorul primei maşini de spălat din lume, în anul 1901, îşi menţine şi prin gama de maşini de spălat W 1909 WPS LiquidWash misiunea de a inova constant acest segment de produse.  Noua maşină de spălat Miele are o viteză de rotaţie cuprinsă între 400 şi 1.600 rpm (rotaţii pe minut), face parte din clasa energetică A+++  şi poate fi programată să lanseze programul de spălare la 24 de ore de la setare.
În plus, modelul este prevăzut cu un sistem anti-pete şi oferă sfaturi pentru maximizarea rezultatelor. Utilizatorul poate alege cel mult trei pete dintr-o listă de 22, iar maşina de spălat va acţiona în modul special prevăzut pentru a le elimina. Mai mult, noua maşină de spălat afişează şi pe ecranul digital sfaturi pentru înlăturarea diverselor tipuri de pete. Maşina de spălat W 1909 WPS LiquidWash oferă o capacitate de spălare de 7 kilograme şi este modelul lansat după W 5000 WPS Supertronic, prima maşină de spălat din lume care acceptă atât detergent solid, cât şi lichid.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod