Noua doză Coca-Cola. Verticală. Exact ca lumea ta

Modernă, social-media-friendly – noua doză de la Coca-Cola este verticală, exact ca lumea ta.
Într-o lume în care toți se străduiesc să livreze conținut vertical în layout orizontal, Coca-Cola România vine în întâmpinarea trendului de consum al conținutului online de astăzi, mobile friendly, cu o nouă inovație de ambalaj: noua doză, într-un format modern, disponibilă în magazine pentru Coca-Cola, Coca-Cola ZeroZahăr, Coca-Cola Lime, Fanta și Sprite.

Pe coloana sonoră a spotului de campanie, publicul va recunoaște unul dintre hiturile muzicale ale momentului: piesa Tequila, de la Blacklist feat. Carla’s Dreams.
Campania vine și cu provocări pentru consumatori: printr-un concurs pe Instagram, fanii Coca-Cola care vor ilustra cât mai creativ formatul vertical al dozei vor intra încursapentru un iPhone 8.

Noile doze sunt îmbuteliate în fabrica din Timișoara pe o linie de producție de mare viteză, cea mai rapidă de pe piața locală,care a fost inaugurată în vara anului trecut, în urma unei investiții de 7 milioane de euro.Inițiativa de a îmbunătăți dozele de 330 ml face parte dintr-o strategie mai largă a companiei de a oferi opțiuni de consum adaptate preferințelor diverse ale consumatorilor. În acest sens, promovarea ambalajelor de dimensiuni mici este o componentă importantă, iar abordarea inovatoare poziționează din nou Coca-Cola ca un trend-setter în materie de ambalaje.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod