Noua colecție de lux “flori în cutie” - eleganta la cutie

Prin lansarea colecției “flori în cutie”, Florăria Mobilă – florărie online specializată în livrarea rapidă a aranjamentelor florale oferite cadou – își extinde gama “Luxury Collection”. Florile au fost și rămân cel mai frumos mod de a exprima afecțiunea și aprecierea, o manieră elegantă de a mulțumi și o dovadă de stil în orice context social. Expresie a eleganței absolute, trandafirii sunt vedeta gamei “flori în cutie”. Aranjamente monocrome de trandafiri sunt disponibile în 6 culori – alb, galben, portocaliu, roșu, roz, mov.

Disponibile în mai multe dimensiuni și în trei variante de culori – alb perlat, crem vanilla, negru –  acestea vor contribui la transpunerea în fapt a conceptului de “eleganță la cutie”.
Dincolo de farmecul fiecărei asocieri cromatice, simbolistica celor 6 culori face ca alegerea contextelor pentru a dărui “flori în cutie” să echivaleze cu un veritabil exercițiu de imaginație. Denumirile sunt suficient de sugestive pentru a te purta într-o poveste, așa că pot fi un real ajutor atunci când ai de ales un cadou, mizând pe cutia cu trandafiri galbeni Shining Energy, cea cu trandafiri roșii Burning Passion sau cea cu trandafiri albi Absolute Serenity, în funcție de context.
În aceeași notă, cutia cu trandafiri roz Vintage Elegance sau cea cu trandafiri mov Enchanting Purple, alături de cutia cu trandafiri portocalii Blazing Sky întregesc tabloul cromatic versatil, potrivit pentru ocazii de tot felul. Fiecare în parte spune o poveste cu eleganță, stil și rafinament… așa cum numai florile știu să o facă.

Indiferent de cât de mult s-au schimbat criteriile de frumusețe sau regulile de conduită și percepția asupra bunelor maniere, indiferent cât de mult a fost reinterpretată ideea de eleganță în modă, nimic nu a schimba faptul că florile vorbesc limbajul eleganței mai bine decât orice altceva.
Lansarea colecției “flori în cutie” de la Florăria Mobilă este expresia încurajării comportamentului elegant în societate și o reamintire despre faptul că gesturile mici, galante, fac viața mai frumoasă... constituindu-se într-un manifest pentru eleganță și stil, sub umbrela conceptului #elegantalacutie. Cutiile pot fi achiziționate online de pe site-ul  http://www.florariamobila.ro/flori-in-cutie.html.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod