Noile căști sport Philips ActionFit

Muzica este combustibilul care vă pune în mișcare și vă menține în formă? Noile căști sport Philips ActionFit, lansate în Romania de Gibson Innovations, vorbesc despre performanță, forță, rezistență și motivare. Culorile vii sunt inspirate de ultimele tendințe ale modei sportive, sunt ușoare, rezistente, oferă o fixare sigură și confortabilă, plus un sunet puternic în raport cu dimensiunile lor.

Ceea ce diferențiază aceste căști de unele obișnuite sunt materialele din care sunt fabricate, sistemele de prindere și designul. Ele au fost special proiectate pentru a fi utilizate în timpul activităților sportive de orice gen.


Noile căști Philips ActionFit pot face cu succes față căldurii și umezelii. Materialele din care sunt fabricate sunt certificate conform standardului IPX4/7 de rezistență la apă, ceea ce le face partenerul perfect pentru antrenament, indiferent de vreme. Cablurile ranforsate cu Kevlar sunt excelent protejate împotriva ruperii sau deteriorării și pot rezista în condiții extreme de mediu sau de antrenament. Greutatea, de doar ”câteva” grame, sistemele de prindere și cablul de 1,2 metri le fac confortabile și funcționale, astfel încât aproape uitați că le purtați.
O clemă de cablu vă ajută să îl prindeți pentru a nu vă deranja în timpul activităților fizice.

Fiecare serie din gamă propune un alt stil, astfel că vă va fi ușor să găsiți o pereche care vi se potrivește și care vă permite să beneficiați de confort și siguranță, împreună cu un sunet de calitate. Modelele SHQ4300 și SHQ4305 au bandă de susținere flexibilă care se modelează în funcție de forma capului. Suporturile pentru urechi sunt ușoare și cauciucate, iar banda de susţinere este elastică și, de asemenea, cauciucată. Modelele SHQ3300 și SHQ3305 au suport reglabil pentru ureche.
Pur și simplu vă puneți căștile și reglați suportul în sus sau în jos, pentru ca potrivirea să fie perfectă. Modelele SHQ2300 și SHQ2305 au un inel de stabilizare situat pe corpul căștilor intraauriculare care le blochează într-o anumită poziție când le folosiți.

Difuzoarele de 8,6 mm din neodim generează un sunet excelent, astfel încât veți fi absorbiți de antrenament și de muzică, în același timp. Prin modul în care sunt construite, aceste căști creează un sigiliu etanș în canalul auricular, astfel vă izolează de zgomotele ambientale. Tuburile acustice ovale sunt optimizate ergonomic pentru a asigura o potrivire excepțională.
De asemenea, conectorul de 3,5mm este placat cu aur. Un model din fiecare serie este dotat cu microfon și telecomandă pe cablu pentru a comuta ușor de la muzică la un apel telefonic sau invers.

Prețurile diferă în funcție de magazinul din care achiziționați produsul: Noile căști Philips ActionFit SHQ4305WS/00 (11,4g, microfon) – 279 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod