Morpho Fabulous Desserts & Macarons deschide o noua locatie in Bucuresti

O noua locatie Morpho Fabulous Desserts & Macarons un loc desprins dintr-o poveste cu cele mai colorate si delicioase deserturi: prajituri, macarons, torturi, trufe si alte bunatati, s-a deschis pe strada Banul Antonache, nr. 59. 
In 2014, Morpho Fabulous Desserts & Macarons vine de la Chisinau la Bucuresti si se deschide primul laborator propriu si prima locatie din Romania. Cofetari cu experienta isi dedica timpul, cunostintele si pasiunea, gatind cele mai dulci si colorate deserturi pentru cei carora le trec pragul.
Dupa doar 3 ani, la cererea clientilor, s-a deschis cea de-a doua locatie aflata in zona Floreasca.

Persoane publice, dar si reprezentati ai presei au fost prezenti aseara la noua cofetarie, locatie unde puteti savura un desert plin de dragoste si culoare, dar si diferite tipuri de croissant acompaniate de cafea italiana. In laboratorul Morpho se realizeaza la comanda cozonaci, torturi si prajituri. „A fost o calatorie extraordinara pana acum si suntem foarte bucurosi ca bucurestenii au raspuns entuziast la produsele noastre.
Este foarte important pentru noi sa fim cat mai aproape de clientii nostri, asadar am deschisa aceasta noua locatie pentru ca ei sa se poata bucura de prajiturile noastre mai des. In ceea ce priveste locatia, alegerea a fost una simpla pentru ca zona Floreasca se afla printre cele mai cautate zone cu restaurante din Bucuresti.
” povesteste Ala Vengher, fondatoarea brand-ului Morpho Fabulous Desserts & Macarons.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod