Moony - cafenea pentru doza zilnica de energie

O noua locatie in Bucuresti, un nou tip de cafenea cu un design minimalist si totodata anvangardist. Cu o amenajare ce imbina elemente din cochetele cafenele vieneze si din tarile de origine ale cafelei, interiorul de la Moony Caffee Room a reusit sa aduca intr-un spatiu contemporan note din cultura savuroasei bauturi.  Realizat din materiale naturale atent alese, spatiul impresioneaza prin detaliile bogate – traforuri din lemn inspirate de motive etnice, lampi unicat realizate dintr-un perfect portelan alb in forma cestilor de cafea vieneze si medalioane ceramice.

Arhitectul Corvin Cristian, care semneaza amenajarea, aduce in prim plan deasemenea, emblematicul scaun Thonet, tipic pentru cafeneaua vieneza, nu numai ca parte integranta a mobilierului cafenelei, dar si ca element decorativ, descompus si fixat pe un perete interior.
Mobilierul este completat cu mese si scaune moderne cu design original, lucrate de artizani locali si expuse la editia din acest an a Romanian Design Week, opera aceluiasi Cristian Corvin.

Cei care indragesc design-ul si arhitectura vor descoperi un loc cu multa „carisma”, aceasta fiind deja shortlisted la categoria “Cafes” a WIN Awards 2016 (World Interior News). La Moony gasesti sortimente de cafea de origine proaspat prajita, preparata de barista, atat pentru cei pasionati cat si pentru cei care vor sa testeze diferenta dintre o cafea obisnuita si una care merita savurata.
Lista de bauturi este completata cu ceaiuri bio, sucuri naturale si retete originale de limonada.

Moony este totodata o optiune pentru doza zilnica de energie, aici poti sa gasesti variante delicoase pentru mic dejun si pranz, atat produse de patiserie proaspete, waffles, briose, salate, sadvisuri, quicheuri, tarte si alte bunatati. Astfel ca Moony este locul ideal pentru early birds, intalniri de business sau lungi discutii cu prietenii. Moony isi aduce clientii intr-o stare de liniste si reverie, oferindu-le un loc de relaxare si energie pozitiva, atat in interior, cat si pe terasa beneficiind de view-ul catre unul din monumentele de arhitectura din centrul capitalei - Atelierele Cartea Romaneasca, actualmente Metropolis Center ( Bd.
Iancu de Hunedoara 54B @ Avantgarde Office Building de Luni pana Vineri: 08:00-19:00).
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod