Mon Beau Sapin - lumanare parfumata Maison Francis Kurkdjian

Desi nu s-a nascut in Grasse, Franta la varsta de doar 15 ani, Francis Kurkdjian a dorit sa devina parfumier. La 25 de ani a realizat primul parfum pentru Jean Paul Gaultier, Le Male. Acqua di Parma , Christian Dior, Giorgio Armani, Guerlain, Jean Paul Gaultier, Juliette Has A Gun, Kenzo, Versace si Yves Saint Laurent sunt doar cateva din casele de parfumuri pentru care talentatul parfumier a creat in ultimii 14 ani.

La doar 30 de ani a primit premiul Coty pentru intreaga cariera, iar la 40 de ani importanta distinctie "Chevalier des Arts et Des Lettres".

O casa de parfumuri are un suflet si o istorie. Toate emotiile dau viata visului meu, acela de a crea parfumuri care sa ii faca fericiti pe cei din jurul meu", spune Francis Kurkdjian despre casa de parfumuri ce ii poarta numele.

Parisul este inspiratia sa: monumente maiestuoase luminate, acoperisuri gri ce dau o nota de magie si turle aurii ce parca ating cerul. Nuantele de gri si auriu si elementele intunecate ale zincului sunt elementele definitorii ce se regasesc in designul sticlelor sale.
 
Mon Beau Sapin este o lumanare parfumata al carei miros evoca brazii traditionali de basm.

Cu noul decor sclipitor care ilustreaza un peisaj cu copaci, animale salbatice si fulgi de zapada, parfumul linistitor al lumanarii ne transpune in atmosfera magica a sarbatorilor de iarna. Produsele Maison Francis Kurkdjian sunt disponibile exclusiv in locatiile Beautik Haute Parfumerie si pe www.beautik.ro .

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod