Milupa Milumil ajută la susţinerea aportului zilnic de Vitamina D în alimentaţia micuţului tău

Vitamina D are o contribuție esențială în dezvoltarea armonioasă a micuţului tău. Necesarul zilnic din această vitamină îl ajută pe viitorul adult să îşi întărească sistemul osos şi să prevină apariţia rahitismului, dar este şi un bun susţinător al sistemului imunitar care se dezvoltă încă din primii ani de viaţă.

În luna august, Milupa Milumil a realizat un studiu online despre beneficiile pe care le aduce Vitamina D, dar şi despre percepţia mămicilor asupra acestui nutrient în alimentaţia copilului.

Rezultatele studiului au arătat că mamele ştiu cât de importantă este Vitamina D pentru copii, dar nu sunt foarte sigure de doza pe care copilul o primeşte zilnic, astfel încât să se asigure că se ajunge la necesarul pe care acesta trebuie să îl adopte pentru a se dezvolta armonios.

Din rezultatele studiului am putut vedea că 42% dintre mame nu pot aprecia în mod specific care este cantitatea de Vitamina D de care beneficiază copilul lor şi dacă această cantitate este suficientă pentru dezvoltarea sănătoasă a copilului.

De asemenea, 35% dintre mamele respondente sunt conştiente de faptul că aportul de vitamina D de care beneficiază copilul lor este asigurat prin alimentaţie, dar şi prin expunerea la soare.

În lunile de iarnă este foarte important să introducem în alimentația copilului alimente cu un conținut ridicat de Vitamina D. Astfel, Milupa Milumil vine în ajutorul mămicilor şi a pregătit pentru acestea amestecul unic de nutrienţi PreciNutri, care răspunde nevoilor nutriţionale specifice fiecărei etape de dezvoltare.

Acest amestec conţine:

•    Prebiotice (mix de fibre).
•    Fier, care contribuie la dezvoltarea normală a creierului
•    Calciu necesar pentru dezvoltarea oaselor.
•    Vitamina D, necesară pentru creşterea şi dezvoltarea normală a oaselor, dar şi pentru susţinerea sistemului imunitar.

Pentru a te asigura că puiuţul tău crește și se dezvoltă armonios, este important să-i asiguri o alimentaţie corectă şi echilibrată pentru a acoperi necesarul de micronutrienţi.

Produsele Milupa Milumil au o combinație unică de ingrediente și sunt adaptate nutrițional pentru diferite vârste. Cu doar 2 cănuțe pe zi de Milumil Junior cu Precinutri îi asiguri micuțului doza zilnică de vitamina D ... și dragoste: o cănuță de la mami dimineata și o cănuță de la tati seara.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod