Miko Children Party, un concept care îmbină sănătatea cu distracția

Cea mai frumoasă perioadă din viața fiecărui om, copilăria, merită să fie sărbătorită așa cum se cuvine. Ziua Internațională a Copilului se sărbătorește pe data de 1 iunie în aproximativ 30 de țări ale lumii, inclusiv în România.
Este ziua în care cei mici au parte de un program recreațional bogat: primesc cadouri, dulciuri și participă la o mulțime de evenimente speciale dedicate lor.

Pentru că au vrut să fie primii care dau tonul distractiei, Miko Life au organizat marți, 31 Mai, Miko Children Party, o super petrecere pentru cei mici. Pe lângă joacă și cadouri, copiii au avut parte și de activități educative moderate de specialiști nutriționiști și pedodonți.

Printre frumoasele mămici, cliente fidele Miko Life, s-au remarcat, ca în fiecare an, Maria Marinescu alături de cei 3 copii, Oana Badea împreună cu cei 3 copii, precum și alte vedete ce sunt prietene și cliente de suflet ale renumitului brand.

Medicul pedodont Anca Calenic le-a vorbit celor mici despre sănătatea dințișorilor și au descoperit împreună cum se realizează un periaj corect și care sunt alimentele potrivite și nepotrivite pentru sănătatea dinților.

Ce trebuie cei mici să înteleagă este că vizita la pedodont este o joacă.
Astfel, teama este înlăturată și înlocuită cu distracția. Astăzi, am învățat jucându-ne și copiii au fost foarte încântați. Mi-au promis că vor consuma mai puține dulciuri și mai multe fructe și legume și mă bucur mult că lecția a fost o activitate plăcută și educativă pentru ei, mai ales că sănătatea dințișorilor depinde foarte mult de grija pe care o avem pentru ei în copilărie
”, a declarat Anca Calenic, medic pedodont în cadrul Miko Life.

Și pentru că, printre altele, sănătatea dinților este strans legată cu nutriția, copiii au avut ocazia să învețe să-și prepare singuri dulciuri delicioase din ingrediente sănătoase, chiar de la nutriționistul miko Life, Alina Stoica.

“Toți copiii iubesc dulciurile și, de cele mai multe ori, pentru părinți este destul de dificil să le refuze micile capricii.
De aceea, mi-am propus să îi învăt pe cei mici să își prepare singuri bomboane din ingrediente sănătoase precum mierea sau semințele și chiar le recomand părinților să încerce astfel de activități cu copiii lor. Astfel, pe lângă distracția de la preparare, avem garanția că cei mici consumă dulciuri realizate din ingrediente sănătoase și potrivite vârstei lor"
, a explicat Alina Stoica, medic nutriționist în cadrul Miko Life.

Distracția a continuat în grădina Miko Life, acolo unde cei mici s-au întâlnit cu personajele Disney preferate și s-au putut distra în voie, alături de animatorii de petrecere, în spațiul de joacă amenajat special pentru ei.
În timp ce prichindeii au mers la joacă, părinții au avut parte de o atmosferă relaxantă pe terasa Miko Palace. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod