„Mi-e poftă să fac bine” împreună cu Fundația pentru Copii Ronald McDonald

Fundația pentru Copii Ronald McDonald continuă și anul acesta campania „Mi-e poftă să fac bine” pentru construirea celei de-a treia Case Ronald McDonald. Persoane publice, parteneri, angajați și clienți McDonald’s vor deveni purtători ai mesajului ”Mi-e poftă să fac bine” pentru a susține cauza Fundației.

În 18 ani de când activează în România, Fundația pentru Copii Ronald McDonald a sprijinit peste 15.000 de familii în cele două „Case departe de casă” construite în București (în curtea Spitalului Grigore Alexandrescu) și în Timișoara (în curtea Spitalului Louis Țurcanu). În prezent Fundația se pregătește pentru construirea celei de a treia Case.

Casele construite prin intermediul Fundației oferă cazare gratuită și toate condițiile necesare părinților ai căror copii sunt internați în spitale pentru tratamente pe termen lung. Pe toată durata tratamentului părinții sunt aproape de copii, pentru a le oferi toată susținerea și dragostea.

Campania „Mi-e poftă să fac bine” are ca scop principal strângerea de fonduri pentru susținerea activității Fundației Ronald McDonald în România și pentru construirea Casei cu numărul trei. Costurile de construcție se ridică până la 3.000.000 Lei, iar fiecare contribuție reprezintă o parte esențială în strângerea acestei sume.

Anul acesta Fundația pentru Copii Ronald McDonald a împlinit 18 ani de când este alături de familiile copiilor aflați sub tratament în spital prin intermediu Caselor Ronald McDonald si am reușit să aducem liniște și siguranță în peste 15.000 de familii.

Mă bucur că fac parte dintr-o companie care alege să se implice constant și cu suflet în initiative menite să ajute și să susțină copiii aflați în suferință, pentru care grija și suportul familiei este cel mai de preț medicament. Pentru noi unul dintre cele mai importante obiective este să ne aducem aportul la problemele reale ale societății în care ne desfășurăm activitatea. Dedicăm cu drag resurse pentru a ne asigura că proiectele care schimbă vieți sunt implementate în cel mai scurt timp, acolo unde este cea mai mare nevoie. Le mulțumim tuturor prietenilor McDonald’s, presei, partenerilor, clienților și colegilor care an de an aleg să ne fie aproape în această campanie”, a declarat Daniel Boaje, Președintele Fundației pentru Copii Ronald McDonald.
„Casa Ronald McDonald este: o casă caldă, primitoare, cu angajați cu suflet mare, o casă unde uit de spital și mă pot bucura de căldura unui cămin.
” - Cristian, 9 ani, Casa Ronald McDonald Timișoara

În cadrul campaniei ”Mi-e poftă să fac bine!” desfășurată în perioada 14 – 20 noiembrie, McDonald’s donează Fundației Ronald McDonald câte un leu din fiecare Big Mac sau McChicken (sandviș sau meniu) vândut.
eja devenit tradiție, McHappy Day este cel mai mare eveniment anual al Fundației pentru copii Ronald McDonald. Persoane publice, parteneri, angajați și prieteni ai McDonald’s devin pentru o zi purtători ai mesajului ”Mi-e poftă să fac bine” pentru a susține cauza Fundației pentru Copii Ronald McDonald. Pentru prima dată, evenimentul McHappy Day a avut loc anul acesta și în Timișoara, unde prietenii McDonald’s s-au putut alătura campaniei de strângere de fonduri „Mi-e poftă să fac bine” prin vânzarea la case alături de angajații McDonald’s.  

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod