Memento Bus lansează curse speciale pentru cei care vor să ajungă la Festivalul Electric Castle

Compania de transport Memento Bus, parte a grupului de firme Memento Group care include și turoperatorul Christian Tour, lansează curse speciale pentru toți cei care vor să ajungă la Festivalul Electric Castle, ce se va desfășura la Castelul Bánffy de la Bonțida, județul Cluj, în perioada 17-22 iulie 2019.

“Electric Castle este unul dintre cele mai așteptate festivaluri muzicale din România și revine la Castelul Bánffy în perioada 17 – 21 iulie cu nume sonore precum Florence + The Machine, Limp Bizkit, 30 Seconds to Mars și alții.

În acest context, era firesc ca Memento Bus, cea mai mare platformă de transport de persoane din România, să vină în întâmpinarea celor care vor să se bucure de evenimentul care în 2018 a adunat peste 200.000 de participanți, conform organizatorilor”, a declarat Romina Dumitru, directorul de strategie Memento Bus.

Reprezentanții Memento Bus estimează că în cele cinci zile în care vor opera aceste curse speciale vor transporta aproximativ 1.500 de călători către Festivalul Electric Castle.

Călătorii se vor îmbarca în autogara Central Bus Station din București (Șoseaua Orhideelor) și vor pleca spre Cluj pe traseul: Otopeni – Pitești - Râmnicu Vâlcea – Călimănești - Căciulata - Sibiu – Sebeș - Alba Iulia - Cluj Napoca.

Plecările vor fi zilnice, în intervalul 16 - 21 iulie, din Bucuresti spre Cluj și retur în perioada 17 - 21 iulie, dar cei interesați pot cumpăra bilete pe aceste curse speciale din oricare oraș de pe traseu. Călătoria tur-retur costă 18,6 euro de persoană și poate fi achiziționată de pe platforma mementobus.com.

"Este o primă acțiune din campania <Memento BUS te duce la cele mai mari festivaluri din țară>, pentru că pregătim și alte surprize pentru cei care vor să bifeze evenimentele culturale și artistice găzduite de țara noastră”, a adăugat Romina Dumitru.

Recent, platforma MementoBUS.com a integrat și transportatorul Atlassib, ajungând să comercializeze bilete pentru 22 de companii de transport pentru 85 de rute interne și externe. Memento Bus a devenit, astfel, cea mai mare rețea de vânzare pentru transportul de persoane la nivel național.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod