Masa de sărbători n-a fost niciodată mai ușor de pregătit


Facebook Twitter Comenteaza
Masa de sărbători n-a fost niciodată mai ușor de pregătit

Atunci când ți se face poftă de pește, de fructe de mare sau de legume preparate la grătar, poate să fie Crăciunul de cinci ori și tot ceea ce îți dorești vei găti. Singurul impediment apare atunci când știi că ar trebui să te complici cu pregătirea grătarului. Dacă mai prinzi și o zi friguroasă, parcă îți vine să renunți la ideea de grătar, că doar nu vrei să afumi toată casa.

Însă, ce ar fi dacă ți-aș spune că acum toate aceste lucruri pot fi date uitării.

Cum ar fi să poți prepara o carne la grătar cu un gust excepțional într-un singur aparat. Ultimate Grill DuraCeramic™ de la Breville Romania este aparatul ideal. Acesta este ușor de pregătit și de curățat. Suprafața platanelor detașabile pe care sunt gătite preparatele dorite este protejată cu strat dintr-un material de ultimă generație: DuraCeramic™. Grație acestui material foarte rezistent se ajunge mult mai mai repede la o temperatura optimă pentru gătit. Stratul Duraceramic natural este proiectat pentru a transfera căldura mai rapid și mai eficient decât straturile neaderente standard – ceea ce face ca mesele delicioase preparate acasă să fie gata mai repede.
De asemnea, platanele detașabile ale produsului sunt foarte ușor de curățat, atât manual, cât și în mașina de spălat vase.


În gama DuraCeramic™  mai sunt și alte produse pe care le poți folosi cu ușurință. Gândește-te la prima zi de după  Revelion. Cu siguranță a mai rămas niște mâncare din noaptea de dinainte, în general răcituri sau mezeluri, o cantitate suficientă pentru a-ți ajunge în zilele următoare cât timp sunt magazinele închise. Și te întrebi, cum ar fi ca anul acesta, primul mic dejun pregătit să fie unul sănătos, gustos și cel mai important să poată fi pregătit rapid, să te poți întoarce repede la somn.

Atunci când ești în impas, poți prepara un sandwich cald la Toasterul Breville Deep Fill DuraCeramic™   sau le poți indulci dimineața celor dragi pregătindu-le câteva clătite pufoase cu ajutorul aparatului Sandwich Press DuraCeramic™ de la Breville România, un aparat ideal care îți va răsfăța diminețile anului 2017.
Oferă-ți sărbători cu gust, alături de cei dragi!
 

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod