Mâncare pentru bebeluși livrată la tine acasă

S-a lansat primul serviciu din România care furnizează mâncare proaspătă, pregătită din ingrediente 100% naturale, pentru copiii cu vârsta peste 6 luni - Baby Fresh Food. Meniurile propuse de Baby Fresh Food sunt create de o echipă de medici, îmbinând complexitatea științei medicale cu aplicațiile practice ale nutriției, aprobate de un medic pediatru, fiind adaptate stadiului de dezvoltare al copiilor și etapelor de diversificare recomandate în alimentația acestora.

Baby Fresh Food beneficiază de consultanță specializată din partea unei echipe formate din specialiști ai clinicii Med Consult & Care, Dr. Luana Șahian și Dr. Alina Antohe, echipă care a creat rețetele și a compus meniurile de diversificare. Astfel, fiecare fel de mâncare din meniu aduce aportul nutrițional, ingredientele, consistența și textura indicate pentru fiecare etapă de dezvoltare și diversificare, pentru copii peste 6 luni.

Produsele Baby Fresh Food sunt preparate de un bucătar cu experiență, respectând cele mai înalte standarde de siguranță alimentară, într-un laborator propriu, echipat și utilat conform normelor UE în vigoare.

„Primii trei ani din viață sunt esențiali în dezvoltarea copilului, deschizând fereastra pentru crearea unui mod de viață echilibrat, inclusiv pentru implementarea unei alimentații sănătoase și a unor obiceiuri alimentare corecte.
Am îmbinat în acest concept experiența echipei medicale multidisciplinare, acoperind elemente de nutriție, pediatrie și alergologie, talentul bucătarului, grija mamei și exigența copilului, astfel medicii au creat formula optimă, bucătarul a preparat rețeta, mamele au analizat toate aspectele, iar copii au gustat și au dat verdictul. Esența acestui proiect constă în produse controlate și sigure, create de o echipă de medici, aprobate de un medic pediatru, având ingrediente naturale și proaspete, valabile 24 de ore, care ajung la părinte. Astfel, părintele se bucură de un produs complex – meniul alcătuit din ingrediente naturale, asigurarea medicului, informația nutrițională, referirea la diversificare, primind înapoi timpul alocat procurării ingredientelor și preparării”, Dr. Luana Sahian, medic nutriționist.

„Părinții își doresc tot ce este mai bun pentru copiii lor, iar prima preocupare, încă de la naștere este reprezentată de alimentație; dacă în primele 6 luni de viață, alimentul ideal este laptele matern, după această vârstă  nevoile nutriționale cresc și astfel începe diversificarea alimentației.
Este important ca prin alimentele complementare să-i oferim copilului nutrienții de care are nevoie pentru creștere și dezvoltare, prin preparate atent concepute, cu o consistență optimă și gust plăcut. Când am primit propunerea de colaborare pentru Baby Fresh Food mi-am dorit să venim în ajutorul părinților cu meniuri ce au la bază alimente de calitate din surse bine controlate și care întrunesc necesitățile organismului pe diverse etape de vârstă”, Dr. Alina Antohe, medic pediatru.

Baby Fresh Food este un serviciu ce vine în întâmpinarea părinților ocupați, dar preocupați de sănătatea copiilor lor, oferind o alternativă la mâncarea pentru bebeluși pasteurizată. Pregătite doar din ingrediente naturale de cea mai bună calitate, atent selecționate, de la producători și furnizori certificați, preparatele oferite nu au adaos de arome, coloranți sau conservanți.

„Am ales să devin antreprenor imediat după ce am născut, astfel că a trebuit să fac eforturi mari pentru a jongla cu timpul meu, pentru a-i oferi celei mici tot ceea ce era mai bun.
M-am gândit de multe ori că mi-ar fi plăcut să existe un serviciu precum Baby Fresh Food – de încredere, de calitate, la îndemână. Astfel, timpul pe care simțeam că îl pierd căutând rețete, alergând după cele mai proaspete ingrediente și gătind, să îl pot petrece cu fetița mea. Mă bucur că le putem oferi acum altor părinți ca noi, ocupați, dar preocupați de copiii lor, o alternativă sănătoasă”, spune Alina Sudriu, co-fondator Baby Fresh Food

„M-am documentat enorm despre nutriția din primele 1000 de zile și importanța acesteia, încă de când eram însărcinată. Sunt convinsă însă că nu sunt singura mămică pe care cantitatea mare de informații contradictorii a speriat-o. Am înțeles atunci cât este de important să ai alături specialiști de încredere, care să îți ofere sfaturile potrivite și să te ajute să filtrezi ceea ce aplici în viața copilului tău, în cei mai importanți ani. Ai astfel garanția că îi oferi cu adevărat tot ce e mai bun.
E garanția pe care le-o oferim acum și celorlalți părinți, alături de echipa de medici pe care o avem alături”, spune Antonia Condurovici, co-fondator Baby Fresh Food.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod