Mai multă pasiune pentru condus cu echipamentele auto de la Lidl

Din 19 februarie în magazinele Lidl vei găsi oferte atractive la echipamentele auto. Experimentează confortul desăvârșit la volan, alegând accesoriile potrivite pentru tine și mașina ta.

Relaxează-te chiar și atunci când prinzi aglomerație în trafic și alege o husă auto cu masaj (111 lei). Datorită funcției sale de încălzire, aceasta este perfectă mai ales pentru zilele răcoroase când vrei să te bucuri de mai multă căldură în mașină.

Dacă vrei să schimbi puțin aspectul interior al mașinii, atunci optează pentru un set de huse auto cu 14 piese (79.99 lei) și pentru un set de covorașe auto carlux (29.99 lei).
Nu uita nici de accesoriile auto (14.99 lei), de termometrul auto (14.99 lei), de handsfree-ul cu bluetooth (59.99 lei) sau de suportul auto universal (34.99 lei) pentru telefon sau navigator, echipamente foarte utile în călătoriile tale.

De asemenea, orice șofer trebuie să fie pregătit pentru situații imprevizibile. Așa că, redresorul auto cu display (69.99 lei), care te ajută să încarci bateria mașinii, setul de cabluri pentru pornirea motorului (59.99 lei) sau reflectorul cu acumulator (89.99 lei) sunt echipamente pe care trebuie să le ai mereu în portbagaj.

Pornește la drum și bucură-te de confort desăvârșit la volan cu echipamentele auto de la Lidl!  
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod