Luana Ibacka te invita la conferinta "Brand personal pentru femei"

Vrei sa ai priza la oameni?​ Sa ​fii centrul atentiei? Aspiri la maiestria comunicarii? Cei care ne modeleaza viata, care sunt modele, stapanesc arta comunicarii. Vino la brand persoanal feminin, seminarul care iti ofera perspectiva unei noi imagini.

"Traiesc cu ideea ca fiecare zi ​poate aduce o ocazie extraordinara sa ma dezvolt si sa contribui cu pasiune si energie,la dezvoltarea celorlalti.  Ai observat ca cei care reusesc in viata sunt aceia care stiu sa isi comunice experienta, si sa determine o schimbare in bine prin ceea ce spun si fac?.  Daca ar exista un manual simplu de dezvoltare umana, comunicarea si conexiunea ar ocupa primele capitole din cuprins.
Marti, 14 iunie,realizez o conferinta interactiva pentru ca nivelul de exprimare sa determine un nou brand persoanal pentru femeile participante
", spune Luana Ibacka.
 
Conferinta Brand personal pentru femei, te ajuta sa iti gasesti raspunsuri la urmatoarele intrebari:

- Vrei sa comunici intr-un mod original, autentic, personal?
. Iti doresti o retea de noi cunostinte?
. Vrei sa iti schimbi atitudinea , astfel incat imaginea ta sa devina si mai seducatoare?

Conferinta brand personal te asteapta pentru o noua imagine! Lumea are nevoie de femei seducatoare, increzatoare,  nu de femei istovite, sterse, deznadajduite! Vei atrage succes, relatii si noi oportunitati daca devii UN BRAND si lucrezi la modul in care comunici!Femeia se defineste prin calitatea comunicarii si a relatiilor ei.
Crezi ca ai o imagine nu tocmai buna? Poate fi foarte buna! Crezi ca ai o imagine deja buna? Poate fi si mai buna de atat!  Exploram : elementele de baza ale unei conversatii, atitudinea, postura, talentul de speaker, abilitatea de a comunica non verbal.

Vei afla despre comunicare si imagine prin prisma : principiilor feminine ( femeia opereaza prin emotii ,sentimente ); limbajului trupului si programarii mentale. Inscrierile la conferinta se fac la :
https://dragossamoil.leadpages.co/brandul-personal-feminin/
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod