Lotiune NIVEA SUN Kids Swim and Play SPF 30

Ai numarat zilele cu soare din vara aceasta? Cate crezi ca au mai ramas?

Ai numarat zilele cu soare din vara aceasta? Cate crezi ca au mai ramas?

Destule cat sa te umpli de buna dispozitie si sa iti asiguri atat tie cat si familiei tale bine-meritata cura de vitamina D, cu care soarele este atat de darnic in fiecare vara! In plus, soarele are si efecte profund terapeutice asupra psihicului nostru. Cand stam la soare, producem mai putini hormoni ai somnului si mai multa serotonina si endorfine, hormonii care ne fac sa ne simtim senini si fericiti.

Insa, inainte de a te grabi sa sari in masina si sa fugi in cautarea celei mai apropiate plaje, e important sa te asiguri ca stii cum sa protejezi fiecare membru al familiei impotriva efectelor mai putin  placute ale soarelui si sa le oferi ingrijirea de care pielea lor are nevoie in timpul verii.

„Dusurile” intense de caldura pot ajunge sa-ti faca mai mult rau decat bine, daca nu apelezi la produsele de protectie potrivite pentru tine.

Piele inrosita, care se descuameaza inestetic sau te strange? Nu si daca mergi pe mana kit-ului de vara de la NIVEA, ce contine produse special alese pentru a satisface nevoile fiecarui membru al familiei in parte! Multe persoane sunt tentate sa „universalizeze” produsele destinate ingrijirii, dar specialistii avertizeaza impotriva pericolelor acestui obicei.
Spre exemplu, epiderma unei femei are nevoie de un complex de nutrienti diferit de cel dupa care tanjeste, de exemplu, pielea unui barbat sau cea a copiilor. NIVEA a luat in considerare toti acesti factori si ti-a pregatit un kit de vara care tine cont de aceste diferente, pregatind pielea pentru soare in cel mai natural si eficient mod cu putinta!  

Lotiunea NIVEA SUN Kids Swim and Play SPF 30 si 50, special creata pentru pielea sensibila a copiilor, intr-un format usor de utilizat si jucaus, formula este ultra rezistenta la apa si ofera protectie solara eficienta impotriva razelor UVA si UVB imediat dupa aplicare.
Formula contine Dexpanthenol, un ingredient binecunoscut pentru proprietatile sale de reducere a aparitiei iritatiilor si accelerare a procesului de regenerare si vindecare a pielii. Totodata, protejeaza bariera naturala a pielii, parand instant efectele atat de nocive ale soarelui pentru pielea sensibila a micutilor.  Lotiune de protectie solara pentru copii Swim & Play FPS 30: 29,96 lei si cu FPS 50 - 34, 43 lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod