Licitație caritabilă și lansare de produs la Starbucks AFI Palace Cotroceni de Moș Nicolae

Fondurile vor fi donate organizației Special Olympics

În ajunul zilei de Moș Nicolae, echipa Starbucks AFI Palace Cotroceni 1 a organizat un proiect special, cu scop caritabil, în cadrul căreia cei prezenți au putut licita pahare desenate de cunoscutul jurnalist radio, Bogdan Nicolai. În același timp, iubitorii de cafea Starbucks au avut ocazia să descopere cea mai nouă băutură de sezon, Winter Hot White Chocolate, ciocolată delicioasă albă, cu lapte fierbinte și frișcă.

Licitația caritabilă a fost organizată pentru a strânge fonduri pentru organizația Special Olympics, care ajută persoanele cu dizabilități intelectuale să fie acceptate în comunitățiile din care fac parte, cu ajutorul sportului.  Giulia, Bianca Ioniță, Eli Roman, Maria Andreea, Nono Semen, Andrei Nourescu, Andrei Nicolae, Frantz Adrian Diaconescu, Dacian Foldi, bloggeri și jurnaliști au răspuns prezent invitației Starbucks.

În atmosferă de sărbătoare, pasionații de cafea și iubitorii produselor Starbucks au contribuit la strângerea de fonduri pentru comunitatea sprijinită prin inițiativa organizației Special Olympics.

În urma evenimentului s-au strâns, în prima etapă, 1.200 lei.

Suntem bucuroși că am putut susține și că ne-am putut alătura unei cauze în care credem cu tărie: aceea a implicării și a acceptării tuturor persoanelor în societate. Sportul și cafeaua sunt, cu sigurantă, doi catalizatori excelenți în sprijinul acțiunilor dinamice și au un element comun: sunt disponibile tuturor celor care iubesc un stil de viață activ”, a declarat Dana Pașol, director de Marketing Starbucks România.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod