La Lidl începe sezonul dorințelor Deluxe

Din 16 noiembrie, îi poți răsfăța pe cei dragi cu preparatele și gustările deosebite din gama Deluxe de la Lidl. Oferă eleganță și rafinament meselor de sărbători, cu produse de lux la prețuri accesibile, perfecte pentru meniurile festive atent gândite, dar și pentru gustări rapide, încropite în doar câteva minute.

Descoperă plăcerea unor experienţe inedite, încercând delicatese Deluxe precum pateul de măsline, sardele și capere în ulei (6.99 de lei), iaurturile irlandeze cu afine canadiene sau vanilie de Madagascar (4.79 de lei), sau specialitățile din pate de ficat (6.99 de lei).

Încearcă o selecție nobilă de salamuri (14.99 de lei), cu o specialitate obținută prin asocierea cărnii de porc cu nucile braziliene, care prezintă cea mai ridicată sursă naturală de seleniu din lume. Sau poți opta pentru un salam preparat prin amestecul cărnii de cerb cu untură și carne de porc, aromat cu ierburi sălbatice.

Iubitorii de pește au parte de un aperitiv delicios în gama Deluxe: Carpaccio de ton afumat (14.99 de lei), din felii subțiri de ton cu înotătoare galbene, afumate și asezonate cu sare de mare.

Bucură-te și de gustul special al inelelor de creveți (24.99 de lei), numai bune de savurat alături de sosurile incluse: un sos cocktail și un sos chili dulce.



Adaugă sos de muștar (3.79 de lei) rețetelor tale și un fir din cea mai pură și naturală sare, de Himalaya (18.99 de lei), iar pentru bucate festive dintre cele mai delicioase optează pentru oțetul balsamic premium (13.99 de lei) și uleiul de măsline aromatizat (6.79 de lei) din gama Deluxe.

Pentru sărbători cu și mai multă savoare, surprinde-i pe cei dragi cu o porție de risotto cu parmezan, stins cu șampanie, gata în doar 30 de minute. Pentru două porții ai nevoie de 400 de grame de orez pentru risotto (7.79 de lei), 250 de grame de Parmigiano Reggiano (9.99 de lei/100 g) - maturat 30 de luni, supă, 50 de grame de unt, o ceapă mare, o legătură de pătrunjel și 250 ml de șampanie.

Folosește untul cu sare de mare Camarague (9.79 de lei), care conține „Fleur de sel de Camarague”, o sare de mare din regiunea deltei Ronului, pentru a-i oferi o savoare aparte.

Primul pas este călirea cepei în unt, adaugă uleiul și orezul, peste care torni șampania. Adaugă apoi supa fierbinte, câte un polonic, pe rând, până orezul ajunge la consistența dorită. La final, cu focul stins, se pune tot parmezanul și untul. Se amestecă foarte bine și se servește cu pătrunjelul tocat mărunt deasupra și cu multă poftă.

Inspiră-te din catalogul Deluxe, disponibil din 16 noiembrie în toate magazinele Lidl din România, și organizează masa perfectă de Crăciun în familie.
Gătește cele mai delicioase bucate festive, după cele mai gustoase rețete propuse de Lidl, precum creveți savuroși, garnisiți în orez, Camembert în crustă elegantă de semințe, sau ceafă de porc cu hribi și top de cartofi rași.

Oferă-le celor dragi o masă plină de bucate delicioase, cu creveți în panadă cu sos de chili (16.99 de lei) sau cocktail de fructe de mare (14.49 de lei). Poți opta și pentru bibilica întreagă (36.99 de lei), la care poți adăuga o garnitură din mix de legume (6.99 de lei).

Încununează masa cu gustul cuceritor al profiterolului (13.99 de lei) sau cu aroma delicată a unei felii de tiramisu (13.99 de lei). Împarte cu cei dragi cutia de praline umplute (12.99 de lei) și   invită-i să guste din prăjitura cu brânză și ciocolată (21.99 de lei).

Oferă un plus de magie meselor tale de sărbători cu produsele Deluxe de la Lidl, disponibile în magazine din 16 noiembrie.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod