Kids Fashion Week 2016

Asociatia Culturala Dominium în colaborare cu Teatrul Excelsior Bucuresti vă invită la prima ediţie Kids Fashion Week, care se va desfăşura in perioada 27 – 28 Februarie începând cu orele 19:00, în cadrul Teatrului Excelsior Bucuresti. Evenimentul, care doreşte să se poziţioneze în topul festivalelor de modă din România, va aduce pe podium designeri români si branduri din industria de moda pentru copii, într-un show prezentat de Bianca Ionita.

Astfel, cei prezenţi vor urmări ultimele trenduri în moda pentru copii, impuse de designeri şi branduri precum: Catalin Botezatu, Rita Muresan, Clara Rotescu, Maria Simion, Aioffe Boutique, Ambra Design, Chicco, Atelierele Ilbah.
Totodată, pe podiumul KFW va fi lansată in premiera internationala colecţia de haine pentru copii Catalin Botezatu.

Evenimentul se va bucura de momente artistice şi de magie, oferite de către Magicianul Antonio. Kids Fashion Week  este marca înregistrată Stelian Milu Production şi este primul eveniment de fashion pentru copii de acest gen organizat in Romania. Pentru doua zile, Bucurestiul va deveni capitala modei pentru copii.

Prin aceasta prima editie, organizatorii doresc să îmbine fashionul cu generozitatea.
Astfel, 10 % din fondurile provenite în urma evenimentului, vor fi donate  Fundatiei Filantropice Metropolis si are menirea de a veni în întâmpinarea copiilor defavorizaţi, dorind să intensifice implicarea persoanelor publice, a companiilor precum si a organizatorilor de evenimente in viata copiilor defavorizati si a fundatiilor filantropice

In organizarea acetui festival au fost implicati Arh Laurentiu Paicu si arh. Patricia Moga care au realizat designul catwak-ului Kids Fashion Week 2016.
Proiectul s-a născut, din dorinţa de a promova industria de moda pentru copii, de a realiza un concept nou în Romania şi de a sprijini Fundatia Filantropica Metropolis. Astfel, toti iubitorii de fashion şi caritate, sunt invitaţi sa participe la Kids Fashion Week 2016, pe 27 – 28 Februarie  de la orele 19:00. Eveniment realizat cu sprijinul Metropolitan Life. Accesul la eveniment se va face pe bază de invitaţie.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod