Kaigo Room, primul salon Spa din Romania dedicat exclusiv copiilor!

La Kaigo Room, singurul salon dedicat exclusiv celor mici, copiii intre 1 si 12 ani beneficiaza de servicii de frizerie/coafura, mini-mani si mini-pedi, relaxare Spa dar si activitati recreative, intr-un decor de poveste, alaturi de Kaigo si prietenii sai.

Kaigo Room este un “concept place”, structurat pe trei zone: coafura-frizerie, mini-mani-pedi si zona de joaca. Astfel, copiii veniti sa se tunda au parte de o experienta placuta si distractiva, in timp ce parintii sunt lipsiti de orice grija. Aici totul este gandit si proiectat exclusiv pentru copii - o lume ludica si sigura pentru cei mici: scaune de frizerie cu dimensiuni reduse si centura de siguranta, mobilier facut special pentru copii, canapele Spa si un loc de joaca plin de culoare.

Stilistii Kaigo executa orice tip de tunsoare si coafura: tunsori simple sau doar taiatul varfurilor, frizuri sofisticate sau coafuri inspirate de cele ale personajelor de poveste.
Produsele folosite sunt destinate exclusiv copiilor si nu contin parabeni si sulfati. Echipa Kaigo poate oferi parintilor si copiilor sfaturi cu privire la ingrijirea parului si revitalizarea lui dar si cu privire la coafurile ce protejeaza cel mai bine parul lung sau parul cret.

In ceea ce priveste serviciile de mini-mani si mini-pedi se opteaza pentru ingrijirea unghiilor in maniera Spa, fara proceduri invazive precum taiatul colturilor si cuticulelor. Oja folosita este pe baza de apa, nu contine plumb sau alti compusi chimici si se indeparteaza cu usurinta folosind doar apa si sapun.

Consumabilele folosite in cadrul salonului, de la prosoape si lavete pana la instrumentarul minim de mani-pedi sunt de unica folosinta.

Kaigo Room aduce pentru prima data in Romania si conceptul de „Petrecere Spa” pentru copii.
Ca o alternativa la petrecerile clasice, cei mici isi pot organiza orice aniversare la Kaigo Room, rasfatandu-se cu tratamente Spa si activitati distractive alaturi de invitatii lor. Aici ei vor gasi costume de super eroi si diademe de printese, isi vor putea face tatuaje semipermanente cu cerneluri naturale vegetale si se vor distra alaturi de personajul Kaigo.

Si pentru ca este de neintrecut atunci cand vine vorba de activitati creative destinate copiilor, Kaigo pregateste Ateliere de creatie sub forma unor sesiuni de arta si manufactura menite sa contribuie la dezvoltarea imaginatiei si indemanarii acestora: sesiuni de origami, lectura de povesti, quilling, pictura si multe altele.

 

Servicii:

Coafura/frizerie: tuns, indreptat, coafat, ondulat, coafuri speciale, suvite artificiale colorate, revitalizare, deparazitare

Mini mani (pachet complet): relaxare in spuma efervescenta + masaj + lotiune + taiere/pilire unghii + aplicare oja + desene pe unghii sau tatuaje

Mini pedi (pachet complet): relaxare in spuma efervescenta + masaj + lotiune + taiere/pilire unghii +a plicare oja + desene pe unghii sau tatuaje

Petreceri Spa: petreceri tematice prestabilite sau petreceri personalizate

Alte servicii: tatuaje semipermanente cu cerneluri naturale vegetale, pictura pe fata, Pachet “Prima tunsoare”

Voucher cadou in valoare de 50/100/150 ron

 
Kaigo Room este un loc facut cu grija pentru copii, lipsit de griji pentru parinti.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod