Invata cum sa scapi de stres

Stresul este o constanta a vietii noastre. Pentru a-l depasi avem nevoie sa exercitiu. Cum mergem la sala sa ne tonifiem muschii, tot asa ne putem antrena pentru a invata sa ne relaxam cu ajutorul training-ului autogen. Un astfel de program este disponibil in cadrul Danubius Health Spa Resort.

Training-ul autogen este una dintre cele mai bine intemeiate si cele mai cercetate tehnici de relaxare, care consolideaza mecanismele naturale de autovindecare ale corpului. Aceasta este singura tehnica „minte si corp” ale carei origini sunt rezultatele cercetarii medicale.

Training-ul autogen permite controlul stresului prin invatarea relaxarii sistemului nervos autonom.

„Comutatorul” catre relaxare poate fi activat printr-un antrenament bine realizat. Asta inseamna ca suntem capabili sa reglam starea noastra de bine atat fizica, cat si psihica, in functie de nevoi. Aceasta metoda te invata cum sa respiri, cum sa iti induci o senzatie de caldura si greutate in corp, care te va conduce spre atingerea unei stari de relaxare fizica si mentala. Afla mai multe despre pachetele si terapiile Danubius Health Spa Resort pe www. danubiushotels.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod