Îngrijirea hainelor la standardele industriei de frumusețe

Hainele sunt o parte importantă a imaginii și personalității noastre. Le îngrijim la fel cum ne îngrijim pielea, părul sau corpul. Silan Soft & Oils oferă o îngrijire fascinantă, printr-o formulă nouă cu uleiuri preţioase parfumate, în trei variante. Inpirat din ultimele tendințe din industria frumuseții, noua gamă de balsamuri de la Silan face țesăturile hainelor mai fine, fiind o garanție că acestea sunt îngrijite cu fiecare spălare.

Formula inovatoare a noului Silan Soft & Oils cu uleiuri prețioase parfumate oferă îngrijire şi răsfaţ hainelor tale cu fiecare spălare, făcând  texturile mai moi și fine, având un parfum care durează mai mult, garantând astfel o delectare a simțurilor cu fiecare purtare. Ingredientele de înaltă calitate sunt exclusiv folosite în binecunoscutele game Silan de la Henkel.


Cu cele trei variante de parfum disponibile, Silan Soft & Oils va face hainele pe cât de fine, pe atât de seducătoare.

Gama premium va putea fi recunoscută după cele trei culori – auriu, albastru și violet – într-o sticlă cu un design deosebit de atractiv, transparent, cu linii moderne care pun în evidență lichidul transparent și te duc automat cu gândul la momente de răsfăț nu doar pentru hainele tale, dar și pentru tine.
Silan Soft & Oils Gold captivează printr-un parfum natural cu note florale în combinații prețioase – un parfum floral elegant cu note lemnoase, mosc și vanilie ce te invită să explorezi lumea captivantă a Silan Soft & Oils.


Silan Soft & Oils Blue îți delectează simțurile cu un parfum surprinzător de proaspăt, o efervescență de note predominant fructate de piersici, flori albe, trandafiri, echilibrate de note lemnoase și mosc care vor asigura un parfum seducător.
Silan Soft & Oils Violet surprinde prin parfumul fructat discret, cu mirosul catifelat al violetelor și alte note florale proaspete, energizat de parfumul piersicilor, cu note secundare de lemn, condimente și mosc care vor învălui hainele cu fiecare spălare.



Gama este disponibilă începând cu februarie 2016 în magazinele din România.

Prețuri recomandate: 750 ml: 8,5 lei ; 1,5 L: 14 lei

 

Comentarii (12)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Popa Mihaela pe 4 Iun 2016, 20:46
    Silan Soft@ Oil

    Am testat noul Silan si mi-a placut #buzzSilan

    0
    0

  • nitaanamaria81 pe 4 Iun 2016, 16:49
    Silan Soft&Oils

    Am testat produsul Silan Soft&Oils cu ajutorul campaniei #BUZZStore si consider ca acest produs este de o calitate deosebita. #BuzzSilan multumesc!

    1
    0

  • badaraudiana pe 4 Iun 2016, 14:41
    Balsam Silan

    Am folosit acest balsam si am fost multumita, are un miros frumos care persista. #buzzsilan

    0
    0

  • didisor25 pe 13 Mai 2016, 20:02
    parerea mea despre balsam silan

    Am avut ocazia sa incerc acest produs minunat, il recomand tuturor, deoarece are un miros placut, creeaza dependenta, face hainele moi, lasa un miros placut, elegant de primavara. Multumesc pentru aceasta ocazie. Cu siguranta sunt si voi fi fanul tau Silan si multumesc mult buzzstore pt sansa oferita de a fi aleasa sa testez acest produs !! #buzzsilan

    1
    0

  • cristina pe 12 Mai 2016, 22:52
    Silan Soft&Oil

    Este balsam de rufe foarte bun lasa hainele moi, parfumate, si se calca usor.

    0
    0

  • Raileanu Andreea pe 11 Mai 2016, 09:21
    Prospetime desavarsita

    Am incercat si eu noul silan si este absolut incredibil. Merita incercat #buzzsilan. Are o mireasma imbatatoare, chiar merita cumparat

    0
    0

  • Anisoara pe 8 Mai 2016, 21:48
    Silan Soft & Oils, parfum ce rezista

    Am avut sansa sa testez acest produs si am ramas placut surprinsa de rezultat.....mirosul este foarte placut, hainele raman moi si cu acel parfum persistent in ele...multumesc #buzzsilan

    0
    0

  • MARIALUISA pe 8 Mai 2016, 14:09
    Un balsam super

    Pot sa spun ca inca de la prima spalare cu Silan m-am indragostit de acest balsam si ii voi ramane fidela mult timp de acum incolo. Il ador.Mirosul persista, hainele sunt moi si usor de calcat.

    0
    0

  • luci7ana pe 8 Mai 2016, 12:46
    recomand!

    Silan sau prospețime de durată În calitate de tester pentru Silan, vreau să vă ofer o impresie la cald despre produsul testat. Întâi, el nu m-a dezamăgit. Mă așteptam la un produs de calitate, accesibil, cu grijă pentru hainele și țesăturile pe care se aplică. Așa a și fost. Hainele sunt moi, parfumate într-un mod plăcut. Produsul vine în 3 sortimente, Gold, Blue sau Purple, iar ceea ce am probat este varianta Gold. Surpriză a fost umerașul îmbrăcat în mătase, care a întregit pachetul cadou și care se răsfață, acum, în șifonier! Mulțumesc, Buzzstore! Iar dumneavoastră sunteți invitați să probați noul Silan!

    2
    0

  • gabriela pe 14 Apr 2016, 16:08
    cel mai bun balsam de rufe

    Miroase demential, rufele sunt intinse in balcon, si dormitorul este invaluit in miresmele balsamului. Calitatea este foarte buna, rufele sunt moi si protejate. Excelent!!!

    2
    0

  • ramonaivas pe 11 Apr 2016, 19:20
    Silan Soft&Oil

    O să vă cucerească instantaneu parfumul fin și delicatețea ce o lasă pe lenjerie, hăinuțe sau pe orice lucru clătit! Merita fiecare banut pentru fiecare picatura acest Silan Soft&Oil

    2
    0

  • llacramioaraa pe 1 Apr 2016, 13:10
    Silan Soft & Oils, parfum persistent

    Am incercat si eu acest balsam. Pot spune ca am ramas impresionanta de parfumul pe care il are. Nu numai ca ramane in haine pentru multa vreme, dar le face si mai placute la atingere. Recomand Silan Soft & Oils. #buzzsilan

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod