În lumea Cameleonia, esti mereu liber să fii tu!

Nimic nu îţi mai stă de-acum în cale în alegerea decorului care să te inspire şi să-ţi apropie fericirea, oferindu-ţi un univers al culorilor şi al optimismului. Decorurile artistice din faianţă pictată în format mare prezentate de Cameleonia reprezintă o noutate absolută în designul interior din România.

Pentru a ne contura universul care ne reprezintă, putem porni de la o imagine care ne fascinează şi pe care dorim să o vedem în casă, pe terasă sau în piscină. După realizarea picturii de către maeştri artizani spanioli, ce folosesc tehnici vechi de peste 500 de ani, plăcile de faianţă sunt introduse în cuptor, crescând treptat temperatura până la 1000 de grade Celsius, pe o perioadă de 24 ore. Temperatura ridicată permite fixarea culorilor, astfel încât faianţa poate fi spălată şi curăţată atunci când este montată, fără riscuri de decolorare.

Tehnica de montaj este aceeaşi ca la faianţa obişnuită, numai că fiind realizată manual, fiecare tuşă de pensulă este unică. Existând variaţii de temperatură în ciclurile de coacere, culorile faianţei îmbrăţişează nuanţe uşor diferite, acesta fiind unul dintre motivele ce le oferă caracterul unic şi amprenta handmade. Astfel, acelaşi decor pictat de două ori de acelaşi pictor poate avea mici diferenţe în tabloul final. Această soluţie decorativă ne oferă posibilităţi nelimitate, deoarece singura barieră este aceea impusă de imaginaţia noastră.


 Prin amplasarea acestor creaţii direct pe perete, precum faianţa clasica, sau sub formă de tablou, ne vom aşterne amintirile sau visurile chiar în spaţiul nostru: în casă, pe terasă, la piscină sau în locaţia propriei afaceri.

Pagini întregi de speranţe, emoţii sau trăiri se răsfoiesc cu fiecare pas al nostru încă de la intrare şi până în dormitor. Din dragoste pentru frumos, tradiţie, stil şi calitate, magia Cameleonia se transpune în decoraţiuni şi produse de lifestyle unice, care îţi oferă şansa să explorezi experienţe inedite. Deşi tehnica dăinuie de sute de ani, ai libertatea să optezi pentru motive şi simboluri specifice societăţii contemporane.


Design unic, libertate nemărginită şi frumusete, pe toate le puteţi regăsi în produsele  Cameleonia.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod