In forma cu Valeriana

Alunga stresul si oboseala cu salata Valeriana de la eisberg. Credeai ca preparatele cu valeriana sunt doar pentru deliciul papilelor tale gustative? Nicidecum! Bogata in acid folic si vitamina C, aceasta salata alunga oboseala. Stresul si iritabilitatea. Ajutand in mod special pe cei care sufera de insomnie. Combinata cu un grapefruit taiat bucatele, sare si ulei, salata Valeriana te va umple de energie pentru intreaga zi.
Alunga stresul si oboseala cu salata Valeriana de la eisberg. Credeai ca preparatele cu valeriana sunt doar pentru deliciul papilelor tale gustative? Nicidecum! Bogata in acid folic si vitamina C, aceasta salata alunga oboseala. Stresul si iritabilitatea. Ajutand in mod special pe cei  care sufera de insomnie. Combinata cu un grapefruit taiat bucatele, sare si ulei, salata Valeriana te va umple de energie pentru intreaga zi.

Tonus. Si vitalitate. Cu salata Valeriana de la Eisberg.

Salatele eisberg se gasesc in Kaufland, Real, Billa, Auchan, Metro, Angst, Cora, Nic, Selgross, Mega Image si Carrefour

Pret: 7 lei
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Name pe 20 Oct 2014, 11:42
    Mare, mare greseala

    salata valeriana - care de fapt este salata de camp - nu are nicio legatura cu valeriana (valeriana officinalis), se numeste Valerianella Locusta si nu are acele proprietati de care spui!!!! mai informeaza-te si nu mai induce in eroare cititorii

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod