Iepurașul de Paște se inspiră de la TATI

Veselia şi momentele frumoase petrecute alături de cei dragi sunt cele mai de preţ cadouri pe care le poţi primi şi dărui în această perioadă, însă noi ştim că un cadou adus de Iepuraş este întotdeauna primit cu mare drag şi entuziasm, mai ales atunci când este ales cu atenţie. Mai sunt doar cateva zile până la Paşte, aşa că nu mai ai foarte mult timp pentru a te gândi la cadourile perfecte pentru persoanele importante din viaţa ta.

TATI, aliatul tău de încredere în apropierea sărbătorilor pascale, îţi vine în ajutor cu multe idei de cadouri pentru întreaga familie, la preţuri accesibile.

Si pentru ca primăvara totul se trezeşte la viaţă, iar culorile vii se regăsesc în natură, dar și în garderobă, poti alege o piesă vestimentară. Copiii se vor bucura de hăinuţele colorate cu personajele preferate din desenele animate, iar cei mari vor avea noi opţiuni de ţinute creative pe care să le poarte cu plăcere la birou sau în timpul liber.

Alege un obiect decorativ în culori pastelate pentru un cadou primăvăratic. Dimineţile vor fi mai frumoase şi mai colorate cu ajutorul unui ceas în nuanțe pudrate de roz, iar serile vor fi mai relaxante la lumina caldă a lampioanelor pentru terasă şi grădină.
Living-ul va deveni mai primitor cu ajutorul unor perne în culori delicate, iar primăvara îşi va face apariţia în bucătărie datorită unui set de farfurii cu motive în nuanţe de galben solar şi bej.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod