Idei pentru redecorarea ferestrelor

Ferestrele reprezintă o componentă importantă în ansamblul unei case, iar  decorarea acestora schimbă complet aspectul încăperii. În primul rând, buna proiectare a ferestrelor aduce un avantaj estetic casei și, implicit, lumină spațiului. Dacă vă doriți să le lăsați neacoperite pentru a beneficia complet de cantitatea de lumină care pătrunde în cameră, există un truc stilistic la care puteți apela pentru a estompa senzația de decor nefinisat: decorarea peretelui suport și a pervazului cu mozaic de diverse forme și culori, în acord cu stilul camerei.  La Leroy Merlin puteți alege dintr-o varietate de culori si forme.



Dacă optați pentru perdele, draperii sau storuri trebuie să luați în considereare faptul că acestea influențează modul în care lumina naturală pătrunde sau nu în locuință.

În plus, este  foarte important ca forma, culoarea și textura acestora să fie în concordanță cu modul în care casa este decorată.  Dacă încăperea nu are suficientă lumină draperiile nu reprezintă cea mai bună soluție. În această situație, perdelele ușoare, diafane, versatile care facilitează pătrunderea luminii în casă pot fi o alternativă. La Leroy Merlin, puteți alege dintr-o gamă diversificată de modele. În diverse culori, texturi sau imprimeuri și din materiale precum organza sau voal, vă puteți personaliza spațiul așa cum ați visat.



Dacă vă doriți un spațiu ce impune eleganță și rafinament puteți opta pentru o combinație între o perdea translucidă și o draperie spectaculoasă dintr-un material bogat, creând astfel un nou design în jurul ferestrei. În nuanțe de culori apropriate, acest decor va transforma fosta încăpere într-una spectaculoasă.  Mai multe modele disponibile pe: https://www.leroymerlin.ro/products/perdele-confectionate/634



Dacă spațiul nu vă permite să încărcați prea mult zona ferestrei cu draperii sau perdele, puteți opta pentru storuri.

Acestea pot fi opace, din bambus, cu scopul de diminua pătrunderea luminii în încăpere sau, din contră, transparente care nu vor obstrucționa priveliștea către exterior.  Mai multe modele disponibile pe https://www.leroymerlin.ro/products/storuri/637

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod