HÄAGEN-DAZS: o inghetata cu gust perfect si look sofisticat

Incepand cu acest sezon, Häagen-Dazs tinteste rafturile cu un ambalaj nou, ultra-premium , conceput special pentru a completa experienta senzationala data de gustul unic al inghetatei Häagen-Dazs.
Incepand cu acest sezon,  Häagen-Dazs tinteste rafturile cu un  ambalaj nou, ultra-premium , conceput special pentru a completa experienta senzationala data de gustul  unic al inghetatei Häagen-Dazs.

La Häagen-Dazs ingredientele sunt atent selectate si prelucrate pentru a oferi cele mai bune combinatii de arome si pentru a satisface cele mai inalte asteptari in materie de gust. Acelasi standard se reflecta si in noul ambalaj, facand inghetata Häagen-Dazs cu «gust », atat in interior, cat si in exterior.

Ambalajul pastreaza  visiniul familiar cunoscatorilor si auriul pe care fanii le asociaza cu Häagen-Dazs.
Designul tachineaza papilele gustative cu imaginea unei panglici rasucite, create pentru a  ne aminti de vartejul de ingrediente de lux continute, ingrediente precum caramelul  bogat si ciocolata decadenta.

Noul design a fost creat pentru a reflecta luxul experientei gustului Häagen-Dazs , fiind  o abordare moderna a unui clasic atemporal.

Despre Häagen-Dazs:

Häagen-Dazs a creat categoria super-premium a inghetatei in 1961, inghetata vanduta astazi in mai mult de 50 de tari. Cunoscuta pentru gust, calitate si inovatie, inghetata  Häagen-Dazs este disponibila pe piata de retail, in hoteluri de calitate superioara si in peste 900 de cafenele Häagen-Dazs din lumea intreaga.


Pret recomandat 38 de lei/cutia de 430g
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod