Gram Bistro - o alternativă originală a clasicului “ieșit în oraș”

Jurnaliști, bloggeri și oameni de opinie și-au dat întâlnire miercuri seara, la o cina organizată de MPR ( agenția de comunicare), la Gram Bistro din Piața Victoriei (Bulevardul Nicolae Titulescu 4-8),  pentru a degusta o parte din preparatele savuroase și atent selecționate, disponibile in meniul localului.

Într-o atmosferă relaxantă, invitații s-au bucurat de preparatele culinare și oferta largă de cocktail-uri și alte băuturi artizanale, și au aflat detalii interesante despre conceptul și designul urban al localului.

De asemenea, au încercat în premiera o parte din preparatele care vor intra în meniul noului sezon. Unul dintre cele mai spectaculoase preparate din noul meniu este desertul cu măr copt în Amaretto umplut cu nuci, stafide și fructe uscate, alaturi de înghețată de vanilie.

Printre felurile servite la eveniment s-au mai regăsit: brie în crustă panko cu piuree de roșii uscate și dulceața de ceapă caramelizată; mix de bruschete cu: gucamole, creveți și lime; brânză de capră, mousse de sfeclă roșie, fistic (meniu nou); avocado, roșii cherry, roșii uscate și muguri de pin; salată cu rața confiată și dressing de miere cu portocală (meniu nou);salată chevre chaud cu cartofi dulci, sfeclă roșie și nuci; ton în crustă de susan alb și negru cu alge wakame și sos de homar; file de somon cu linte verde și sos de salota; piept de pui marinat în casa în arome orientale alături de orez sălbatic, stafide și roșii uscate și sos din pulbere de catină.



Fanii dulciurilor s-au bucurat  de prospețimea cheesecake-ului cu sos de fructe de padure alături de mar copt in Amaretto, umplut cu nuci, stafide si fructe uscate, alături de înghețată de vanilie (meniu nou).oziționat în zona de centru a Bucureștiului, Gram Bistro este decorat într-un stil minimalist, urban, în care accentele de metal și lemn se completează perfect cu priveliștea amplă oferită de pereții din sticlă. Locația este ideală pentru întâlniri de afaceri și prânzuri rapide, cât și after-work drinks, cine și petreceri cu prietenii.
 

Bucătaria modernă și cosmopolită este pusă în evidență prin ingredientele fine, atenția la detalii și pasiunea în a încerca noi rețete și arome “epicurioase”. Și pentru că mâncarea gustoasă trebuie să fie și sănătoasă, produsele sunt alese cu grijă, iar preparatele sunt pregătite în casă. În zona de bar, vă așteaptă clasicele limonade în combinații inedite, un pahar de vin bun, o bere artizanală sau un cocktail făcut așa cum vă place. Gram Bistro reprezintă una dintre cele mai complete opțiuni în peisajul culinar bucureștean.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod