Grădinăritul pe înțelesul tuturor cu noul catalog Praktiker

Alegerea furtunului de udat îți dă bătăi de cap? Foarfeca de grădină este dificil de identificat? Vrei să știi la ce folosește un compresor? Găsește răspunsuri la toate întrebările tale legate de grădinărit în noul catalog Praktiker „Unelte și Mașini de Grădină 2016”.

În cele 124 de pagini ale catalogului Praktiker găsești toate informațiile de care ai nevoie pentru a-ți crea colțul tău de verde: de la motosăpătoare, mașini de tuns iarba, motoferăstraie până la hidrofoare, aparat de curățat și vopsele, lacuri și accesorii.


Luna martie dă startul pregătirilor și e important să fii informat. Pașii spre o grădină minunată sunt simpli, dacă îi urmezi cu strictețe. Mai întâi înlătură tot ce este uscat. Vorbim aici de curățarea pomilor și a solului. La acest capitol vei avea nevoie de ghidul utilizării unei motocoase, a unei motosape, a unui ferăstrău sau a unei foarfece de grădină. Pomii vor avea nevoie si de stropit, în vederea aplicării tratamentelor fitosanitare, așa încât îți vor fi de ajutor sfaturile de la paginile dedicate pompelor de stropit.

Odată solul curățat, afânat, săpat, greblat, fertilizat, poți începe plantarea lui.
Și pentru ca plantele să nu sufere în căldura verii, asigură de acum  sursele de apă și sistemele de irigare. Consultă paginile 75-85 pentru sugestii utile pentru sistemele de udat.

Aspectul final al grădinii este dat de atenția la detalii. Când curățarea și plantarea au luat sfârșit, trebuie să acorzi timp și acelor elemente decorative care vor scoate grădina ta din anonimat. Găsești în Catalogul Praktiker o selecție de produse, pornind de la plăci de fațadă, până la garduri sau emailuri și vopsele.

În plus, primăvara vine la Praktiker cu cele mai bune soluții financiare pentru cele mai frumoase grădini ce vor aduna toți prietenii pentru momente speciale.
Catalogul  cuprinde sfaturi utile atât pentru amatori, cât și pentru profesioniști și este disponibil online, pe site-ul www.praktiker.ro și pe aplicația mobilă Catalog Praktiker.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod