Gama SP Men Styling provoaca barbatul caruia ii place exclusivitatea

Buni, frumosi, impulsivi, calini, puternici sau fini. Vorbim de Domni, Doamnelor si Domnisoarelor. De dragii nostri parteneri, iubiti, soti, amici, frati sau poate tati.

E important sa nu ii uitam nici macar o clipa. Sa ii dragalim, sa ii alinitam, sa ii ingrijim, sa ii cadorisim. Mai ales ca avem si cu ce....o ditamai gama de frumuseti pentru Ei de la System Professional.

Gama SP Men Styling provoaca barbatul caruia ii place exclusivitatea, coafurile masculine si produsele care-i permit sa experimenteze.

SP Men contine o linie complexa de produse.
Sampoane, elixire si tonice. Toate au formule inovatoare ce redau aspectul sanatos al parului, insa trateaza totodata si problemele scalpului

Variatia e prezenta la fiecare pas. Ai la indemana Textured Style pentru efect mat sau Precise Shine Wax pentru un plus de stralucire.

Gradual Tone este un nuantator exceptional pentru consolidarea precisă a culorii naturale. Preferi genul elegant si enigmatic? Atunci ai nevoie de control cu Everyday Hold. Iti plac formele precise? Opteza pentru Defined Structure.

Coafuri versatile.
Cu SP Men de la System Professionals – pentru un styling masculin perfect si unic.

Produse disponibile in saloanele profesionale partenere SP.

SP Men Textured Style – 56 de lei,

SP MEN Defined Structure – 56 de lei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod