Gama RIO Mare Insalatissime

RIO Mare, liderul pietei de ton conservat din România, completează gama salatelor de ton RIO Mare Insalatissime cu un nou produs: RIO Mare Insalatissime Pasta e Tonno.
RIO Mare, liderul pietei de ton conservat din România, completează gama salatelor de ton RIO Mare Insalatissime cu un nou produs: RIO Mare Insalatissime Pasta e Tonno.

Ce este gama RIO Mare Insalatissime?

Salatele de ton Rio Mare reprezintă un semipreparat uşor şi gustos. Conţin doar ton Rio Mare de cea mai înaltă calitate alături de ingrediente delicioase şi fără conservanţi! Sunt disponibile in variante pline de prospeţime, autentice, savuroase, ideale în orice moment al zilei!

Salatele RIO Mare deja cunoscute sunt disponibile în 3 variante delicioase:

Salata de ton cu amestec  mexican - pentru cei care adoră aromele intense.
Frăgezimea tonului este evidenţiată de combinaţia de legume şi tipic mexicane.

Salata de ton cu porumb - pentru cei care preferă gustul delicat. Aroma intensă a tonului combinată cu dulceaţa porumbului, prospeţimea morcovilor şi a boabelor de mazare.

Salata de ton cu fasole - pentru cei care adoră aromele tradiţionale. Delicateţea tonului se combină perfect cu aroma tradiţională a boabelor de fasole şi aroma fină a măslinelor.

NOU! Salata RIO Mare cu ton cu paste!

Bucură-te şi tu de adevăratul gust Italian cu noua salată RIO Mare cu ton şi paste!  Rio Mare Insalatissime Pasta e Tonno este o gustare delicioasă, cu paste gata preparate, chiar în interior.
O reţetă autentic italiană, fără conservanţi!  Rio Mare utilizează ton de cea mai bună calitate, conservându-l prin metode tradiţionale şi folosind un sistem de ambalare ISY-PIL (“uşor de deschis”).

Poţi lua cu tine salatele Rio Mare oriunde: la birou, în călătorii sau... pe canapeaua din sufrageria ta! Pur şi simplu îndepărtează folia ISY-PIL şi bucură-te de savoarea produslui ca şi cum tocmai l-ai fi preparat tu!

Pret recomandat 13.50 RON.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod