Gama MAESTRO, cu 100% ingrediente naturale, de la Caroli

Menținând abordarea devenită deja tradiție în cadrul companiei - aceea de a asculta vocea consumatorilor și de a răspunde pozitiv la solicitările acestora, Caroli Foods Group a lansat spre finalul anului trecut, pentru prima dată în România, gama de produse MAESTRO, cu 100% ingredinte naturale.

Caroli Foods Group, liderul în preferințele consumatorilor în categoria produselor din carne procesată, a reușit astfel facă un pas uriaș în direcția produselor cu 100% ingrediente naturale la o scară industrială, cu distribuție la nivel național, într-o industrie în care o asemenea performanță părea greu de crezut. Produsele naturale reprezintă cea mai frecventă solicitare a consumatorilor vremurilor noastre, aceștia fiind interesați îndeosebi de lipsa aditivilor, conservanților, a E-urilor și a nitriților, pentru asigurarea unei diete sănătoase și echilibrate.

„Poate este greu de crezut că există așa ceva, dar este și mai greu de realizat… Noi ne-am propus să facem primul produs folosind numai ingrediente naturale pentru că era de datoria noastră, de lideri, și chiar datoria de părinți - să ne străduim să îmbunătațim semnificativ industria din care facem parte șisă ducem calitatea în acest segment de piață la nivelul următor.

Și am reușit pentru că  aplicăm o singură regulă: FĂRĂ COMPROMISURI, iar acest moment va rămâne unul de marcă. Nu oricine poate ajunge să ocupe primul loc în inima consumatorilor, dar cred că este și mai important ceea ce faci zi de zi, ca să te menții acolo pe termen lung. De aceea, gama MAESTRO, cu 100% ingrediente naturale, este cel mai bun exemplu pentru felul în care ne străduim zilnic și suntem pregătiți să conducem această categorie exact în direcția solicitată de consumatorul de natural!” – declară Anamaria Băjan, Director Marketing & PR, Caroli Foods Group.

Gama MAESTRO include, în prezent, trei sortimente de cârnați: groși, subțiri și ardelenești, cât și un sortiment de salam de porc, toate produsele fiind fabricate fără E-uri, aditivi sau conservanți, doar din ingrediente 100% naturale.


Salamul de porc Maestro de la Caroli este un produs fiert și afumat, pregătit cu ingrediente 100% naturale, fără E-uri și fără nitrit, doar din carne de porc, condimente naturale, miere de albine, morcov și țelină. Modalitatea de ambalare este în vid, în pachete de 300 grame,.

De cealaltă parte, preparate după rețete tradiționale, în a căror elaborare au fost implicați și numeroși producători artizanali din toate regiunile țării, cele trei sortimente de cârnați conțin doar 100% ingrediente naturale: carne de porc, condimente naturale și țelină, fiind disponibili în varianta vid sau vrac.Toate produsele din gama MAESTRO de la Caroli sunt prezente în toate lanțurile mari de magazine locale și internaționale, dar și în cadrul comercianților tradiționali, la un preț atractiv pentru consumatori.

Povestea acestei performanțe este, de altfel, și povestea noii campanii de comunicare a gamei MAESTRO 100% natural, fără compromisuri, de la Caroli.
Produsele sunt realizate cu 100% ingrediente naturale, iar acest fapt este un claim atât de puternic și atât de rar în această industrie, încât a devenit și elementul central al comunicării gamei Maestro de la Caroli. Pentru că avem un produs fără compromisuri, fără adaosuri, fără nimic artificial, și am găsit soluții la orice bariera care s-a ivit, acum punem accent și pe comunicarea valorilor care au făcut posibilă această performanță: fără compromisuri, onestitate și transparență! Acum, gama Maestro de la Caroli schimbă totul: schimbă gustul, schimbă așteptările, schimbă felul în care decidem ce mâncăm! Este deci, rândul consumatorilor să încerce produsele și să se bucure de ele.” – declară Anca Leopea, Category Marketing Manager Caroli Foods Group.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod