FORM Fusion Restaurant – Un concept minimalist de arhitectură, design și cooking

FORM Fusion este un restaurant cu specific fusion și bar, situat central în București. Ca si design, locul împrumută elemente distincte din stilul minimalist nordic, un amestec subliminal de linii și elemente de décor. 

Prezent în numeroase reviste de arhitectură și urbanism, unul dintre conceptele care fac diferența atunci cand vorbim de acest restaurant este principiul “continuitatea spațio-temporală inside-outside”.
Concret, pietrele și pavajulde afară se continuă la fel de natural și înăuntru.

E atât de firească trecerea încât oamenii, posesori de animale, simt nevoia să intre cu patrupedele în restaurant pentru ca simt firescul. Și asta nu e tot. Și clienții simt nevoia să iasă afară, mai ales dacă sunt și fumători pentru că la Form fumatul nu este permis înăuntru”, ne-a dezvăluit Sami Al Mansour una dintre regulile interne ale localului.

Creativitatea nu se regăsește doar in arhitectura localului. Și meniul împrumută elemente din bucătăria clasică pe care le redefinește cu ajutorul conceptelor moderne și inovațiilor din zona de cooking.

Clienții noștri vor descoperi în meniul restaurantului contopirea dintre Orient și Occident.

Aici poți încerca un Ramen redefinit prin mirodenii japoneze, o altă versiune de Hummus cu cremă de caju, salată Tabouleh cu fructe, Toca-Nita, un preparat realizat integral dintr-un amestec de fructe de mare, până la exoticul Ochi de Dragon, unul dintre cele mai sofisticate deserturi”, a explicat Sami câteva dintre piesele de rezistență ale bucătăriei Form Fusion.

Nici partea de băuturi nu este lăsată la voia întâmplării. Vorbim de vinuri atent selecționate atât ca regiune geografică cât și ca an de maturitate, cocktail-uri în diverse combinații exotice și inedite, cafea dar și alte produse redefinite sub un nou concept de creativite – Form Fusion.

Localul se află la stradă în zona Vasile Lascăr Nr.

173. Vara ești întâmpinat de un gard verde extrem de fresh și o terasă ce te duce cu gândul la Norvegia, Suedia sau Danemarca, iar iarna poți urmări atent detaliile metalice și modul în care construcția vorbește de la sine.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod