Fii propriul barista și obține un cappuccino perfect cu espressorul Krups Latt'Espress

Îți amintești când ai savurat pentru ultima oară un cappuccino ideal? Sau un caffè latte al cărui gust ți-a înseninat cu adevărat ziua? Cu siguranță a fost într-o cafenea șic, poate la Roma, Paris sau chiar în București, unde un barista pasionat ți-a pregătit băutura perfectă. Din fericire, acum poți fi chiar tu propriul barista, în confortul casei tale, preparând cele mai savuroase caffè latte-uri, espresso și cappuccino, cu noul espressor Krups Latt'Espress, ce dispune de sistemul inovator One-Touch-Cappuccino.



Datorită sistemului One-Touch-Cappuccino, espressorul Krups Latt'Espress te ajută să îți prepari un cappuccino desăvârșit, printr-o simplă atingere, folosind doar ingrediente proaspete. În plus, îți poți personaliza băutura preferată, reglând intensitatea cafelei. Spuma perfectă, proporțiile ideale, măcinarea fină a cafelei, toate într-un singur aparat pe care îți dorești să îl ai cât mai curând posibil, acasă sau la birou. Mai mult, Krups Latt'Espress EA829810 dispune de un rezervor pentru apă de 1.7 litri, poate fi alimentat cu până la 260 grame de cafea, este dotat cu un ecran LCD intuitiv, rezervor pentru lapte și sistemul Krups Thermoblock Compact, care captează adevăratul gust al cafelei la temperatura perfectă.


Design-ul compact al espressorului Krups Latt'Espress îți oferă posibilitatea de a-l integra perfect în bucătăria ta, fără însă a ocupa prea mult spațiu. După cum bine știm, esențele tari se țin în sticluțe mici -  așa că bucură-te de designul ergonomic al aparatului și în același timp de cafeaua ta preferată.

Recipientul pentru lapte, cu un volum de 600 ml, este detașabil, ceea ce înseamnă că poți păstra laptele la frigider, asigurându-i un timp mai mare de conservare.
Espressorul mai este dotat cu o pompă de presiune de 15 bari, pentru o savoare intensă, ce îți permite să te bucuri de adevăratul gust al cafelei proaspăt râșnite. În plus, datorită tehnologiei inovatoare de care beneficiază, te poți bucura de cinci rețete diferite, în funcție de starea ta de spirit: espresso scurt, espresso, cafea lungă, cafea și cappuccino. Așadar, oricând vrei o băutură delicioasă, pe bază de cafea, pregătită ca într-o cafenea de renume, o poți avea în doar câteva minute, în confortul casei tale, savurând-o din cana preferată!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod