Festivalul Cailor de Munte - Transylvania Horse Fair

Editia I a Transilvanya Horse Fair - Festivalul Cailor de Munte se va desfasura in perioada 10 -12 August 2018, in aer liber, intr-un decor natural de poveste, chiar la poalele muntilor Fagaras, pe Valea Avrigului la 30 de km de Sibiu.
Editia I a Transilvanya Horse Fair - Festivalul Cailor de Munte se va desfasura pe o suprafata de 6 Ha, intr-un decor natural de poveste, chiar la poalele muntilor Fagaras, pe Valea Avrigului la numai 30 de km de Sibiu.

Vom avea mancare traditionala, activitati pentru cei mici, show-uri ecvestre, calarie in manej si la padure, masini de teren, tiroliana, tir cu arcul, obiecte hand made, o zona special amenajata pentru picnic si corturi, muzica folclorica, ansambluri de dans popular si doi invitati speciali, Antonia si Mihai Margineanu.

Festivalul Cailor de Munte este la prima editie si este organizat de Florina EVENTS si Equestrian Adventures in parteneriat cu Pensiunea Ferma Brandusa de la poalele Muntilor Fagaras, pe Valea Avrigului la 30 de km de Sibiu într-o zonă unde aerul este cel mai pur din Europa conform studiilor de specialitate.

Evenimentul are ca scop promovarea vacantelor la munte in familie și încurajarea tuturor, in special a celor mici de a petrece cat mai mult timp în natura alături de cai, cerbi si a altor animăluțe de la fermă, departe de tehnologie, zgomotul si poluarea din marile orașe.Povesti pline de emotii, aer curat si multe surprize.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod