Fairy și Chef Florin Dumitrescu caută rețeta tradițională preferată a românilor!

Te-ai întrebat vreodată care este felul de mâncare tradițional preferat al românilor? O singură rețetă cu care România se poate mândri fără ezitare? Fairy și Chef Florin Dumitrescu îi invită pe români să nominalizeze cea mai apreciată rețetă tradițională, într-o dezbatere culinară națională ce va pune pe masă tot ce-i mai bun din bucătăria noastră.

La confluența dintre Vest și Est, românii au strâns în tipare și bune și foarte bune. De la istețime și umor, la poftă de viață și ureche muzicală, românii se pricep și se întrec în toate.
Iar orice casă de român care se respectă are un rețetar în care mici secrete ale bucătăriei sunt strânse de la generație, la generație. Mici secrete care conturează rețete tradiționale pentru români, originale pentru restul lumii. Sunt rețetele care sunt scoase din cuptor și întinse pe tavă la zile de sărbătoare, rețetele care marchează momente de bucurie și de mândrie, de strâns familia în jurul mesei.

Dar și din rețetarele împrăștiate în România, care îndestulează de la mic și mofturos, la mare și pofticios, trebuie să fie și o rețetă cea mai cea.
Trebuie să existe un preparat în fața căruia nici un român nu rezistă – felul de mâncare și tradițional și preferat al românilor! Până pe 10 noiembrie românii  au propus cea mai apreciată rețetă tradițională, iar zece dintre ele au intrat în finală: papanași, pârjoale, fasole cu afumătură, tochitură de porc, sarmale, ciorbă de burtă, cozonac, piftie, mămăligă cu brânză și drob. Până pe 10 decembrie, românii pot vota rețeta favorită vizitând pagina de Facebook https://www.facebook.com/FairyRomania, iar rețeta câștigătoare va fi dezvăluită pe 11 decembrie.

Iar dacă Chef Florin Dumitrescu îi va surprinde cu un suflu proaspăt pentru clasicele sărmăluțe și alte mâncăruri dragi românilor, Fairy Platinum îi scapă de grijile spălatului vaselor, îndepărtând grăsimea dificilă în doar 10 minute, fără să înmoi vasele mult timp! Pentru că tradițiile se păstrează în rețete, nu în spălatul vaselor, Fairy Platinum este cea mai bună formulă de la Fairy împotriva grăsimii dificile!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod