Experimenteaza relaxarea intr-un Spa Indonezian autentic la 90 de km de Bucuresti

Despre Cornu, Prahova, stim ca e faimos pentru aerul pur si climatul prietenos. Si nici nu se putea un loc mai potrivit pentru Bali Spa. ”De ce Bali?  “Pentru ca Bali este considerata Insula Zeilor. Pentru ca exista acolo o lume magica, cu traditie in armonizarea trupului cu spiritul si a simturilor intre ele. La Bali Spa toti oaspetii isi vor gasi linistea si se vor relaxa profund.


Bali Spa ofera turistilor o gama larga de servicii spa si wellness-masaj, sauna, bai in jacuzzi cu cromoterapie, fitness, piscina acoperita.

Desigur marele atu este constituit de serviciile de masaj balinez executate de personal nativ din Indonezia. La Bali Spa puteti descoperii aromele bucatariei indoneziene. Restaurantul Bumbu Bali imbina conceptul de bucatarie fusion asiatica, bucatarie romaneasca traditionala precum si bucatarie internationala.



Cum se apropie Ziua Indragostitilor si perechea iubita asteapta o surpriza, Bali Spa a pregatit un pachet special, parfumat, intr-un peisaj romantic cu atmosfera intima departe de aglomeratia de zi cu zi, unde veti fi rasfatati de exotismul masajelor balineze.

Ofera toate acestea perechii tale intr-un pachet cu funda la Bali Spa - Centrul de wellness, slabire si Spa ( Cornu – Stadionului, Nr. 349; Prahova). Rezervari la: 0244.367.085;  0731.831.161 sau  pe office@balispa.ro. Mai multe detalii despre serviciile Bali Spa si pe site-ul www.balispa.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod