Dulceata - cheia unui desert delicios

Fie că preferi ca desert clătitele, papanașii sau clasicul orez cu lapte, toate au nevoie de același ingredient cheie pentru a le da o savoare aparte: dulceața. În funcție de preferințele tale, Râureni îți oferă posibilitatea de a alege din nu mai puțin de 14 sortimente de dulceață, toate preparate din ingrediente provenite din surse certificate. Vișine, afine, caise, căpșuni, cireșe sau zmeură sunt doar câteva dintre opțiunile pe care le ai pentru a-ți completa desertul cu nota finală.

Dacă nu ai inspirație, poți descoperi pe site-ul tocmai relansat http://www.raureni.ro/blog/ nenumărate rețete în care poți să folosești dulcețurile sau gemurile preferate. De la prăjituri de post, brioșe, placinte cu gutui, cu nuci si dulceață și până la idei pentru tarte cu fructe sau negrese, blogul culinar Râureni oferă soluții dulci pe gustul tuturor.

Și pentru că ne pregătim de Sărbătorile de iarnă, să nu uităm că Râureni îți oferă soluții și pentru masa de Crăciun prin delicioasele sortimente de murături, legume pentru mâncare, ghiveciuri gata preparate sau zacuscă pentru de post.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod