Descoperă gusturile fine ale bunătăților alpine!

Preparate apetisante cu arome savuroase îi așteaptă pe gurmanzi și pofticioși în magazine în Săptămâna Deliciilor din Alpi. Imaginează-ți un picnic pe pajiștile din Alpi, unde aerul curat și razele blânde ale soarelui te fac să te bucuri de câteva momente de răsfăț.
Gurmanzii pot savura cârnații de porc cu muștar, cârnații albi bavarezi cu muștar dulce sau un platou cu șuncă feliată austriacă. Pentru cei care preferă un prânz mai lejer, salata cu carne , găluștele bavareze și iaurtul cu fructe și musli  sunt perfecte pentru o masă savuroasă.

Pentru plimbările relaxante din zilele însorite de toamnă, nu uita să ai la îndemână gustări delicioase care să te facă să descoperi puțin din farmecul drumețiilor din Alpi.

Pregătește covrigi bavarezi delicioși cu ajutorul aluatului special Alpengut de la Lidl sau bucură-te de aroma rondelelor de măr în aluat.
Savurează apetisantele găluște cu umplutură de caise și lasă-te cucerit de festinul meselor copioase cu bunătăți alpine. 


În perioada 22-28 septembrie, bucură-te de o experiență culinară inedită, care te va purta spre ținuturile cu pajiști verzi și peisaje de poveste din munții Alpi. Pret rondele cu mar in aluat: 9, 99 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod