Descoperă fascinanta lume a jucăriilor de la Lidl

Din 23 noiembrie, lasă-te inspirat de oferta pentru jucării de la Lidl și alege cele mai frumoase cadouri pentru prichindelul tău. Puzzle-uri, mașinuțe, bancuri de lucru, dar și multe altele vă așteaptă în magazinele Lidl din toată țara.  

Ajută-l pe micuțul tău să străbată lumea în lung și-n lat, cu setul pentru trenuleț (99,99 de lei), care conține o locomotivă automată, cu baterie inclusă, și o cale ferată de peste 4 metri. Sau poți opta pentru setul pentru autostradă (99,99 de lei), care include un autobuz automat cu baterie și străzi din lemn de peste 2 metri, numai bun pentru a explora ținuturi nebănuite.

În plus, juniorii pot porni în orice misiune a imaginației lor, cu ajutorul mașinuțelor cu lumini și sunet (39,99 de lei).

Alege oricare dintre cele trei modele: ambulanță, mașină de pompieri sau mașină de poliție, disponibile în toate magazinele Lidl.

Cei ce se visează aviatori își pot demonstra abilitățile în aeroportul cu 18 piese (59,99 de lei), prevăzut cu indicatoare, control de securitate și bandă transportoare. Micuții navigatori pot porni în expediții din portul din lemn natural (59,99 de lei), care include un vapor de transport cu cabină rabatabilă, trei containere magnetice și o parcare din 23 de piese.

Cu tabla magnetică pentru desen (49.99 de lei), artiștii pot crea adevărate opere de artă.
În plus, juniorii au acum șansa de a da frâu liber imaginației și cu puzzle-ul pentru colorat (39,99 de lei), compus din 24 de piese.

Micii chefi se vor putea juca de-a gătitul, demonstrându-și măiestria cu ajutorul accesoriilor de bucătărie din lemn (49,99 de lei), iar mobila de jucărie (32,99 de lei) va fi cel mai bun suport pentru festinul pregătit.

Construiește orașe sau cetăți alături de micuțul tău, cu ajutorul jocului din lemn (49,99 de lei), și stimulează-i imaginația și dexteritatea cu jucăriile educative (29,99 de lei).


În serile friguroase de iarnă, urmăriți împreună peripețiile lui Aladdin, sau puteți porni în aventură alături de cei 101 Dalmațieni și alte personaje minunate din universul Disney. Pentru seri de poveste, alege unul din cele șase pachete cu filme de animație (34,99 de lei/set), care conțin o carte, un audiobook și un DVD.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod