Delaco Miez de Lapte – Aperitiv, gustare sau desert?

Acum poti sa-ti impresionezi familia cu preparate spectaculoase, usor de pregatit şi sănătoase. Noul produs Delaco Miez de Lapte, este o branza alba proaspata, cu o textura fina si catifelata si o forma atragatoare.
Acum poti sa-ti impresionezi familia cu preparate spectaculoase, usor de pregatit şi  sănătoase. Noul produs Delaco Miez de Lapte, este o branza alba proaspata, cu o textura fina si catifelata si o forma atragatoare. Două porţii de 75 grame de Miez de Lapte asigură 66% din doza zilnică recomandată de Calciu si respectiv 55% din cea de Fosfor, necesare unui organism sănătos.
 
Taie cubulete fine de Miez de Lapte, inveleste-le in felii proaspete de somon filė, garniseste cu legume proaspete, stropeste totul cu suc de lamaie şi obţii un aperitiv care va încânta atât prin aspect, cât şi prin gustul rafinat.
 La fel de simplu este să prepari şi gustarea dintre mese. Foloseşte Delaco Miez de Lapte în sandvişuri, sau prepara frigarui delicioase combinate cu legume sau fructe si bucura-te de o combinatie unica de gusturi. Datorita ingredientelor naturale, a texturii fine si gustului catifelat, Delaco Miez de Lapte poate deveni un inamic de temut al dulciurilor. Combina Miez de Lapte cu dulceata si vei obtine pe langa un desert fantastic din punct de vedere gust, si un preparat pe care toti il vor invidia!

Salatele? Nimic mai simplu când ai tabletele Delaco  Miez de Lapte! Cu cele 24 de bucăţele de brânză albă, prepararea lor devine o joaca de copii.
Facuta din lapte, cheag si putina sare, brânza albă Delaco Miez de Lapte este foarte bogata in Calciu si Fosfor, doua elemente esentiale pentru fixarea corecta a Calciului in oase. Cele trei sortimente in care este disponibila, cu sare, natur si 0% grăsime, vor transforma orice preparat într-un deliciu culinar.  
 
Iată cum Delaco Miez de Lapte iti poate fi alaturi de dimineata pana seara asigurandu-ti mese si gustari rapide, sănătoase şi delicioase! Miez de Lapte este disponibil în magazine din luna aprilie şi se găseşte la raft în trei sortimente: Miez de Lapte Natur 120g(24 mini tablete), Miez de Lapte Natur (3x75g), Miez de Lapte cu Sare (3x75g) şi Miez de Lapte 0% grăsime (3x75g). 

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • alexandramihaelanita pe 15 Iun 2012, 16:01
    miez de lapte-delaco

    desi am tot cumparat branza cat mai proaspata si buna pentru rares (2,6 ani) - baietelul nostru, nu se atingea sub nicio forma.ne obisnuisem cu ideea.insa cand a aparut miez de lapte am zis sa incercam.si a mers! chiar ne-am notat in calendar cum se zice, ca rares tot mananca miez de lapte de la delaco.asa ca multumim pentru ideea de a scoate pe piata si ceva bun, plin de calciu si proaspat.

    0
    0

  • Simona, Delaco pe 27 Apr 2012, 17:22
    Delaco Miez de Lapte

    Draga Doru, Vorbind in numele companiei Delaco, te asigur ca Miez de Lapte nu contine nici un alt ingredient in afara celor trei specificate pe ambalaj. Si noua tot experienta ne-a aratat ca oamenii sunt in cautare de produse proaspete, de calitate, si cu o lista cat mai scurta de ingrediente, de aceea ne straduim sa le oferim cele mai bune produse.

    0
    0

  • Doru pe 22 Apr 2012, 18:24
    Delaco Miez de Lapte

    Ca orice idee ce isi doreste cucerirea pietii, prezentarea pare apetisanta, eu fiind mare amator de noutati. Insa esperienta post '89 m-a invatat sa fiu/fim circumspect. Traim in Romania! Deci, inafara de "lapte, cheag si putina sare",....altceva??? Si nu vreau sa fiu malitios.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod