Decorațiuni de sărbătoare pentru o atmosferă de poveste

Luna aceasta, Floria.ro aduce spiritul Crăciunului mai aproape, odată cu lansarea colecției de Crăciun. Decorațiuni specifice sezonului și o selecție de buchete cu flori albe asigură anul acesta cadrul ideal pentru sărbători de poveste. Floria.ro a pregătit pentru cea mai frumoasă perioadă a anului tot ce este necesar în materie de decorațiuni naturale pentru a crea atmosfera de sărbătoare, de liniște și relaxare alături de cei dragi. Mirosul de brad, de scorțisoară, vanilie și portocală vor defini atmosfera de Crăciun Fericit.

O tradiție bine cunoscută a Crăciunului sunt coronițele de brad, iar echipa propune coronițele de brad cu decorațiuni vesele, care intregesc tabloul de sărbătoare.

Coronițele au un parfum specific de pin îmbinat cu scorțisoară și portocale. Acestea sunt ideale atât pentru decorul interior al casei în living sau bucătărie, cât și pentru cel exterior. Așezată pe ușa casei, este un semn de bun venit al Crăciunului. De asemenea, coronițele de brad sunt un cadou potrivit acestei perioade, atât pentru persoanele dragi, cât și pentru colaboratorii și partenerii importanți de afaceri. Acestea vor umple orice încăpere de mireasmă de brad și vor aduce mai aproape spiritul Crăciunului.

O alta decoratiune nelipsita în perioada Crăciunului sunt aranjamentele pentru masa festivă.

Cu atenție la cele mai mici detalii, designerii Floria.ro au creat aranjamente pentru masa de Crăciun care includ o coroniță din brad natural, o lumânare și decorațiuni în nuanțele sărbătorii, roșu și auriu.

Designerii propun pentru această iarnă, buchete și aranjamente florale create dintr-o selecție de flori albe, care duc cu gândul la superbele peisaje de iarnă, cu mici accente de roșu și crem. Designerii  păstrează eleganța specifică buchetelor și în noua colecție de iarnă, adăugând tonuri feminine, rafinate și delicate.
Floristii au ales pentru această colecție flori precum-amarylis, lisianthus, cale, eucalypt, trandafiri, minigerbere, crini și garoafe, care creează buchete pline de gingășie, puritate și eleganță.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod