Decor marin în locuința ta

Ne gândim deja la concediu, la mare, la soare, la nisip și mai ales la valuri, la sunetul pescărușilor. kika aduce un nou portofoliu de produse fresh, una dintre noile game fiind inspirată din trendul marin.

Putem aduce în locuința noastră farmecul unui decor maritim, trebuie doar să ne lăsăm imaginația să zboare, să avem curajul să îmbinăm accesorii, de la ancore, scoici și până la felinare ori sticluțe cu nisip.

Stilul marin se potrivește perfect persoanelor care iubesc marea, tot ceea ce amintește de vară. De aceea, un living în care predomină mobilierul alb și cel în tonuri nisipii sunt alegerea perfectă. Nuanțele de albastru, de bleu ale diverselor obiecte de mobilier, vor întregi atmosfera de vacanță și relaxare.

Alegeți o masă de cafea albă, din lemn, cu însemne marinărești și mânere sub formă de funie, veioze și lustre supradimensionate.

 

Decorați pereții cu tablouri care duc cu gândul la vacanță: fotografii de la mare, scoici lipite.

Simplitatea este cea care caracterizează stilul marinăresc, astfel încât interiorul nu trebuie încărcat cu prea mult mobilier.

Folosiți pentru ferestre perdele vaporoase, albe, lumina care va intra în living va fi deosebit de reconfortantă. Relaxați-vă seara, în weekend, în fotoliul moale și visați la vacanța binemeritată.   

Optați pentru texturi fluide, care amintesc de briza mării, pentru interioare luminoase.

Vor sugera ideea de mare, de spaţiu vast.

Nodurile marinăreşti, plasele stilizate care le imită pe cele originale, corpurile de iluminat asemenea felinarelor de la bordurile navelor sunt un must have al acestui decor.

De aceea, orientați-vă pentru hol, către obiecte de depozitare sub forma unor coșuri împletite, pentru cufere în loc de noptiere.

Vara se poartă stilul navy, așadar, cum ar fi să ne trezim în fiecare dimineață cu marea aproape?

Te invităm în magazinul kika, Militari - intrare A1 km 13, să descoperi piese de mobilier exact pe gustul tău, dar și pe pagina de Facebook kika-RO să fii mereu la curent cu noutățile kika, Pinterest sau Youtube.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod