De 50 de ani, DERO împrospătează România cu toată bucuria

DERO sărbătorește anul acesta 50 de ani alături de consumatoarele din România și lansează campania aniversară „De 50 de ani, DERO împrospătează România cu toată bucuria”. Mereu aproape de consumatori prin produsele și campaniile dezvoltate, DERO recunoaște meritele femeilor care zi de zi fac totul cu optimism și dorește să le mulțumească pentru bucuria pe care o aduc celor din jur.

Campania a debutat pe 20 septembrie, cu lansarea în magazine a unor ambalaje de sărbătoare şi a unei promoţii naţionale, care se va încheia la data de 31 decembrie 2016.

În cadrul promoției, consumatoarele DERO pot câștiga pe loc surprize proaspete din partea ambasadoarei campaniei. În plus, la achiziția oricărui produs marca DERO și înscrierea prin SMS la 1899 a numărului bonului fiscal și al magazinului de unde a fost achiziționat produsul, acestea pot câștiga în fiecare zi unul din cele 5.000 de produse DERO 2în1 lichid de 1,4 l sau marele premiu de 50.000 RON, pentru multe momente de bucurie și prospețime.

DERO le-a pregătit surprize și consumatoarelor active pe Facebook.

Prin împărtășirea unui motiv de bucurie, acestea vor putea câștiga numeroase premii. In campania promoțională sunt incluse toate produsele DERO, precum şi cele cu etichete sau benzi promoționale atașate.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod