Da-ti intalnire cu savorile autentice grecesti la restaurantul La Kostas Taverna!

Restaurantul grecesc La Kostas Taverna si-a deschis „portile” in anul 2011 si, de atunci, cele mai populare retete grecesti „isi dau intalnire” zi de zi cu pasionatii de mancare gustoasa, intr-o atmosfera desprinsa parca din filmele cu Zorba.

La Kostas Taverna este locul in care pestele „sfaraie” pe muzica greceasca, fructele de mare „danseaza”  pe gratar, iar dulceata de masline alunga orice tristete cu care te-ai putea confrunta in viata ta. Situat pe Strada Traian 238, restaurantul te indeamna sa intri si sa-l descoperi prin design-ul specific grecesc, culorile alb si albastru creand un loc parca situat la malul Marii Egee, prin mirosul de peste fript, pe care-l simti de la cativa metri departare, dar si prin muzica greceasca autentica care iti trezeste simturile.

Timpul pare insuficient pentru a te bucura de toate senzatiile care te navalesc din orice colt al restaurantului.

Si, ca sa fii convins ca merita sa-i treci pragul, iti spunem ca la restaurantul La Kostas Taverna toate ingredientele sunt aduse din insorita Grecie: de la ceapa rosie si uleiul de masline, pana la peste si fructe de mare, iaurt, cascaval, carnati grecesti, dulceturi savuroase, etc.  Crevetii in sos de unt grecesc cu vin si usturoi este una dintre retetele prefarate ale celor care ajung in restaurant.

Ingredientele proaspete creeaza un spectacol culinar si te fac sa revii iar si iar. Sau poate ai vrea sa incerci platoul grill Kostas cu caracatita, aripioare de calamar, creveti, scoici, ulei de masline, suc de lamaie, oregano, usturoi si patrunjel? Cu siguranta da, dar nu inainte de a degusta un aperitiv din masline kalamata cu ierburi picante, tirokafteri, halloumi la gratar cu rucola si oregano ori peste marinat cu ceapa rosie.

La desert poti incerca dulceturile grecesti din cirese, portocale, smochine, trandafir sau specialitatea cu masline kalamata, halvaua cu dulceata de trandafir, kataif sau sarailie.

La Kostas Taverna iti cream atmosfera potrivita pentru a te bucura de savorile grecesti autentice alaturi de prieteni si familie.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod