Cuptorul Electrolux PlusSteam te ajuta sa redescoperi gustul painii proaspete, pregatite in casa

Redescopera gustul painii proaspete, preparate in casa, cu ajutorul cuptorului PlusSteam de la Electrolux! Indiferent de tipul de aluat pe care doresti sa il prepari, fie ca vorbim de paine, de croissante delicioase sau de briose, cuptorul cu abur PlusSteam de la Electrolux va gati preparate de panificatie si patiserie perfect rumenite la exterior si pufoase la interior. Astfel, vei aduce un plus de savoare in bucataria ta.
Cuptorul PlusSteam functioneaza simplu si eficient, ajutandu-te sa obtii rezultate deosebite in prepararea specialitatilor de panificatie si patiserie preferate de toata familia. El este prevazut cu un buton care in primele 15 minute ale etapei de gatire adauga abur, pentru a ajuta aluatul sa creasca si sa mentina interiorul usor si pufos. Dupa aceea, caldura uscata, normala, din interiorul cuptorului va asigura o culoare ispititoare si o crusta rumenita si crocanta, pentru un gust perfect al preparatelor gatite in casa.

”Cu ajutorul cuptorului PlusSteam, functia de coacere la abur adauga cantitatea ideala de umiditate - prin atingerea unui buton.
In acest fel, oricine poate obtine rezultate care arata si au gustul produselor pline de savoare, gatite in casa.”, a explicat Carmen Georgescu, Marketing and Communication Manager Electrolux Romania.

Beneficiaza de promotia cuptoarelor PlusSteam

In perioada 15 septembrie – 31 decembrie 2016, la achizitionarea oricarui cuptor PlusSteam de la Electrolux aflat in promotie, vei primi automat o cutie cu design scandinav pentru depozitarea painii, marca Joseph Joseph™, prin inregistrarea achizitiei.

Promotia se aplica la cumpararea cuptoarelor incorporabile cu functia PlusSteam, marca Electrolux, si care au urmatoarele coduri de produs: EOB3454AOX, EOA3454AOX, EOB5454AOX si EOC5654AOX.
Dupa achizitionare, produsul trebuie inregistrat pe site-ul www.registerelectrolux.com, alaturi de factura scanata sau bonul fiscal ce atesta cumpararea produsului. Inregistrarea nu va fi posibila fara datele complete: adresa, e-mail si numar de telefon. In termen de 20 de zile lucratoare de la trimiterea tuturor informatiilor solicitate (inregistrare produs, dovada achizitie), Electrolux va trimite celor inscrisi in promotie cutia cu design scandinav.

Campania se desfasoara in toate magazinele care comercializeaza produse Electrolux, online si offline, care au agreat sa se alature promotiei, si se adreseaza tuturor persoanelor fizice cu resedinta in Romania.
Orice achizitie efectuata dupa data de 31 decembrie 2016, ora 24:00 nu va fi luata in considerare in promotie.

Despre cutia cu design scandinav Joseph Joseph™


Cutia de paine cu design scandinav este realizata din melamina de calitate, cu un capac din lemn de fag. Capacul are functia de tocator pentru paine si este prevazut cu santuri pentru a bloca firimiturile sa cada. Aceasta cutie multifunctionala poate fi introdusa in siguranta la masina de spalat vase.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod