Cu Lidl și gama Deluxe, te bucuri de multă savoare în zilele de sărbătoare

În perioada 2-8 iunie, vei găsi din nou la Lidl produsele din gama Deluxe. Pregătește-te de Rusalii și transformă masa servită împreună cu cei dragi într-un adevărat răsfăț culinar.
Dacă ți-a fost dor de preparatele inedite și gusturile rafinate ale produselor Deluxe, atunci a venit momentul să profiți de aceste zile de sărbătoare și să umpli masa cu bunătăți pline de savoare. Vei găsi la Lidl tot ce ai nevoie pentru a pregăti un meniu asemănător cu cel servit în restaurantele de lux.

Cu un platou plin de sortimente variate de brânzeturi, îți vei cuceri cu siguranță invitații. Alege brânza moale de capră (8.99 lei), brânza moale Pont l’Evêque (11.99 lei), cea cu nuci (12.99 lei) sau brânza Gourmet cu umplutură (11.99 lei).

Gătește la cină creveți uriași (69.99 lei), inele de creveți (29.99 lei) sau servește un cocktail din fructe de mare (16.99 lei).
Orice opțiune este la fel de potrivită pentru a conferi rafinament mesei pregătite. Dacă ai invitați care nu sunt fani ale acestor preparate culinare, nu-ți face griji! Cu siguranță vor aprecia carnea suculentă și fragedă de cangur (24.99 lei), ideală pentru friptură sau grătar. De asemenea, șunca bresaola (12.99 lei) și pateul de ficat (8.99 lei) vor fi alte bunătăți pe care le vor savura cu plăcere. Alături de ele, va merge perfect vinul roșu sec TORREBIANCA (29.99 lei).

Pentru cei care preferă pastele, în gama Deluxe vor găsi tagliatelle de diverse sortimente (7.99 lei), paste cu condimente diverse (8.99 lei) sau paste proaspete raviolo/cappelletti (7.99 lei).
Toate acestea pot fi servite cu un sos de roșii special (7.99 lei), care va da un gust aromat mâncării.


La final, îndulcește-le ziua celor dragi cu deserturi variate, potrivite pentru toate gusturile. Alege fructele în ciocolată (9.99 lei), pralinele de înghețată (4.99 lei), fursecurile de diverse sortimente (5.99 lei) și bucurați-vă împreună de zilele de sărbătoare.

Cu gama Deluxe de la Lidl, simți cu adevărat atmosfera de sărbătoare la masă!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod